Goodnews.ua


Венс назвав протидію Китаю зовнішньополітичним пріоритетом Трампа

Август 19
07:07 2024


Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу Fox News, передає Укрінформ.
Коментуючи готовність Трампа у разі обрання президентом дотримуватися союзницьких зобов’язань у рамках НАТО та інших альянсів США Венс зазначив: «Дональд Трамп і я сказали, що не повинно бути безкоштовного обіду ні для Європи, ні для будь-кого. Америка не є світовим поліцейським і НАТО має бути військовим альянсом, де… інші країни платять свою справедливу частку, а не покладаються на американських платників податків».

За його словами, вони з Трампом виступають за те, щоб Північноатлантичний Альянс став «справжнім справедливим військовим союзом».

«Це означає, що Європа має заплатити й зробити все необхідне, щоб дозволити нам зосередитися на найгострішому зовнішньополітичному виклику, який ми мали за майже століття. І це Китай, це те, на чому ми з Дональдом Трампом збираємося зосередитися», — заявив кандидат у віцепрезиденти від республіканців.

Він уточнив, що метою їх зусиль стане відновлення заводів і виробництва у Сполучених Штатах та повернення робочих місць із Китаю назад до США.

Читайте також: Кандидат у віцепрезиденти США від Республіканської партії заговорив про мир для України

«Ми не повинні дозволяти китайцям будувати свій середній клас за рахунок нашого. Якщо ми впораємося з цим, то зможемо успішніше протистояти Китаю впродовж наступних 50 років. Ось на чому ми повинні зосередитися, це найважливіша зовнішньополітична проблема», — підкреслив Венс.

Як повідомляв Укрінформ, кандидат на посаду віцепрезидента США від республіканців Джей Ді Венс узяв участь у трьох недільних телешоу, аби атакувати опонентів та виправдати попередні заяви кандидата в президенти Дональда Трампа.

Фото: CNN

Share

Статьи по теме

Останні новини

Капитан Арсенала пропустит несколько недель из-за травмы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua