Goodnews.ua


Уряд Японії долучиться до реалізації освітніх проєктів на Харківщині

Август 03
23:56 2024


Уряд Японії долучиться до реалізації освітніх проєктів на Харківщині. Йдеться про перспективи впровадження програми обміну студентами, а також будівництва підземних освітніх просторів на Харківщині, аби учні області могли здобувати освіту офлайн.

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов за результатами зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі, повідомляє Харківська ОВА.

«Уряд Японії підтримує жителів Харківської області від початку повномасштабного вторгнення. Наразі триває робота над розробкою спільних проєктів в напрямку покращення освітнього процесу в регіоні. Зокрема під час робочої зустрічі обговорили перспективи реалізації програми обміну студентами, а також будівництва підземних освітніх просторів на Харківщині, аби учні області могли здобувати освіту офлайн», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Одним із пріоритетів для влади є офлайн-навчання для дітей там, де це можливо — Зеленський

Зазначається, що уряд Японії стало допомагає Харківщині. Йдеться як про гуманітарну допомогу, спецтехніку та генератори, так і про важливі для функціонування регіону проєкти.

Раніше Укрінформ повідомляв, що Харківщина реалізовуватиме проєкти з відбудови разом із німецькими партнерами.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Воздушные ЛЭП в Украине могут перенести под землю — Минэнерго

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua