Goodnews.ua


Укрпошта відкриває передзамовлення на марки «Батальйон «Пухнасті»

Сентябрь 20
22:02 2024


Укрпошта відкриває передзамовлення на благодійний поштовий випуск серії марок «Батальйон “Пухнасті”, зібрані кошти від продажу якої передадуть на допомогу притулкам для тварин.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив Національний оператор поштового зв’язку акціонерне товариство “Укрпошта”.

“Наших захисників і захисниць знають по всьому світу як незламних воїнів. А ще — як тих, хто навіть у найскладніших умовах рятують і оберігають пухнастих малих. Усі песики, котики чи навіть олені з лелеками знають, у чиїх руках їм найтепліше. У руках, що тримають одну маленьку лапку й життя всього світу”, — зауважили у товаристві.

Благодійний поштовий випуск намальований художницею Наталією Кохаль «Батальйон “Пухнасті” складається з марок «Батальйон “Пухнасті”. Котики» та «Батальйон “Пухнасті”. Собачки».

Зібрані кошти передадуть на допомогу притулкам для тварин.

Передзамовити новинку можна вже на сайті, а 26 вересня — придбати не лише онлайн, а й у відділеннях та філателістичних крамницях.

Тираж кожної марки становить 300 тис. примірників.

Читайте також: До Дня пам’яті захисників Укрпошта ввела марку «Хвилина мовчання»

Власники філабонементів сьогодні впродовж дня отримали лінк для оплати новинки на свої e-mail.

Як повідомляв Укрінформ, АТ “Укрпошта” спільно з Національним банком України та депутатами розробили законопроєкт про розвиток фінансової інклюзії в Україні, що дасть змогу надавати фінансові послуги в тому числі у відділеннях поштового оператора.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Курс доллара в конце 2024 года: прогноз

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua