Goodnews.ua


Україну атакують кілька груп ворожих «Шахедів»

Октябрь 28
00:59 2024


В Україну зайшли кілька груп ворожих ударних БПЛА.

Про це повідомляє  Укрінформ з посиланням на Повітряні сили ЗСУ в Телеграмі.

00:54 — дані про рух ударних БПЛА: «Полтавська область — «шахеди» в південно-західному напрямку. Кіровоградська область — курсом на Черкащину та в західному напрямку. На Чернігівщині група «шахедів» продовжує курс на Київщину. Житомирська область —  «шахеди» в південно-західному напрямку.

23:47 — як повідомляють ПС ЗСУ, додалася нова група БПЛА: «Нова група «шахедів» з півдня Херсонщини на Миколаївщину. з Миколаївщини на Кіровоградщину. Нова група «шахедів» на півночі Сумщини курсом на Чернігівщину. На Чернігівщині курс на Київщину. Група «шахедів» на межі Полтавської, Черкаської та Кіровоградської областей, в районі Кременчуцького водосховища курсом на захід».

22:49 — ПС ЗСУ інформують про дальший рух БПЛА: Кілька груп «шахедів» з півдня Херсонщини на Миколаївщину. Кілька груп «шахедів» на півночі та заході Сумщини курсом на захід. На Чернігівщині курс на південний захід. На Київщині курс на північний захід. Кілька груп «шахедів» на Полтавщині курсом на Миргород. На півночі Черкащини курсом на південний захід. Група «шахедів» на межі Донецької та Дніпропетровської областей прямує на південь. «Шахеди» на півночі Дніпропетровщини курсом на Кривий Ріг.

22:06 — за даними Повітряних сил, кілька груп «шахедів» на півночі, півдні та сході Сумщини на південний західний. На Чернігівщині курс на Київщину. На Київщині курс на столицю. На Полтавщині курс на Черкащину. На півдні Харківщини курсом на південь.

20:57 — Ще група «шахедів» з Курської області на Сумщину. Кілька груп «шахедів» із Сумщини курсом на Полтавщину та Чернігівщину, «Шахеди» на півдні Чернігівщини та півночі Полтавщини курсом на захід, інформують Повітряні сили.

20:16 — «Харків — «шахеди» в напрямку міста. Нова група «шахедів» з Курської області на Сумщину. Кілька груп «шахедів» із Сумщини курсом на Полтавщину та Чернігівщину», — йдеться у публікації.

Як передавав Укрінформ, увечері росіяни вдарили по Харкову КАБами, у трьох районах пролунали вибухи.

Share

Статьи по теме

Останні новини

В результаті нічного обстрілу Харкова є влучання у житловий будинок, повідомляється про постраждалого

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua