Goodnews.ua


Українці в Нідерландах протестуватимуть проти виступу російських пропагандистів в Амстердамі

Май 23
10:29 2024


Українська громада в Нідерландах закликає 28 травня вийти на мирний протест проти російської пропаганди та бойкотувати захід в Амстердамі за участі російських пропагандистів Івана Урганта та Владіміра Познера.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Фундацію Українці в Нідерландах.

«28 травня 2024 року у Theater Amsterdam заплановано проведення заходу, в якому братимуть участь російські пропагандисти Іван Ургант та Владімір Познер. Ці особи виступають на користь кремлівської пропаганди та виправдовують військові дії Росії проти України», – йдеться у повідомленні.

Фундація наголошує на неприпустимості проведення такого заходу в Амстердамі в той час, коли Росія веде війну проти України. Окрім цього є висока ймовірність того, що кошти з продажу квитків на цей захід будуть спрямовані на підтримку російської армії.

«Враховуючи вищевказане, ми організуємо відповідну акцію протесту і закликаємо українську громаду в Нідерландах долучитись до неї», – йдеться в дописі.

Зазначається, що мирний протест відбудеться 28 травня о 19:00 – 20:00, за місцевим часом.

Місце: Theater Amsterdam, Danzigerkade 5, 1013 AP

Як повідомляв Укрінформ, посли країн Євросоюзу на засіданні 15 травня у Брюсселі затвердили нові санкції, спрямовані на протидію російській пропаганді.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Путін заявою про «переговори» перед Самітом миру хотів підірвати підтримку України Заходом — ISW

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua