Goodnews.ua


Удари по російських аеропортах змушують Росію роззосереджувати свою авіацію – Ігнат

Сентябрь 01
14:13 2023

Удари по російських аеропортах змушують Росію роззосереджувати свою авіацію, зокрема тримати свої стратегічні літаки аж на Далекому Сході.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, коментуючи знищення 4 літаків Іл-76.

«Якщо говорити в загальному, що відбувається на аеродоромах Росії, а це і Енгельс, і Рязань, тепер Псков, то, звісно, Росія не може уже себе відчувати у безпеці навіть на далеких підступах, їм доводиться роззосереджувати свою авіацію аж на Далекий Схід. Цього разу знищені у Пскові Іл-26, якими перевозять вантажі, озброєння, особовий склад», — сказав Ігнат.

Читайте також: За годину в повітрі російська ракета може змінити курс до десяти разів — експерт

Він зауважив, що, на жаль, в Росії таких літаків ще багато, і вони серед іншого перевозять і «Шахеди» з Тегерана в Москву. «Чотири з них росіяни уже точно не будуть використовувати», — зазначив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Як повідомлялося, у ніч на 30 серпня безпілотники атакували військовий аеродром у Псковській області, знищено чотири російські транспортні літаки Іл-76.

Екскерівник Головного управління військової розвідки Фінляндії Пекка Товері заявив, що вважає цей удар України по аеродрому Пскова найуспішнішим за весь час.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Больная тема: мозоли — health info

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua