Goodnews.ua


У Вінниці в піццерії пропонують швидкі знайомства

Март 10
16:19 2017

У Вінниці започатковують нову форму знайомств, в одній з вінницьких піццерій сьогодні проводитимуть флірт-вечірку, реєстрація на участь в якій завершилась напередодні.

Олена, яка вирішила відвідати захід, на якому пропонують “швидкі знайомства”, пояснює:

«Такі вечірки доволі популярні Європі, особливо в Англії. Там у пабах, чоловіки та жінки сідають напроти один одного перехиляють чарчину і спілкуються в невимушеній атмосфері. Я була на таких вечірках, вони доволі веселі. Цікавить, як це буде проходити в форматі піццерії»,

Зазначимо, що таку флірт-вечірку відвідують однакова кількість чоловіків і жінок. Знайомляться, зазвичай, за столами, за якими сидять по чотири людини (два чоловіки і дві жінки). Це відбувається протягом десяти хвилин. Співрозмовники не шукають спеціальний привід, щоб почати розмову з незнайомцем. Тематику вечора на самому початку визначає ведучий, а потім в процесі учасники можуть запропонувати свої цікаві теми. Зазвичай спілкування відбувається в супроводі приємної музики або розважальної програми. За спеціальним сигналом ді-джея гості пересідають за інші столики, і знайомство триває. Познайомившись з усіма учасниками протилежної статі, чоловіки і жінки продовжують спілкуватися в рамках програми вечірки в руслі своїх бажань – знайти ідеального чоловіка, познайомитися з жінкою своєї мрії, весело і невимушено поспілкуватися, цікаво провести час або просто потанцювати. За кілька годин, проведених на вечірці, кожен учасник може придбати в середньому до 50 знайомих, обмінятися номерами телефонів або призначити романтичне побачення. В реальному житті за такий короткий час цього зробити практично неможливо.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Правоохоронці викрили юриста, який за $10 тисяч переправляв чоловіків за кордон

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua