Goodnews.ua


У військовій контррозвідці СБУ показали, як нищать окупантів на Харківському напрямку

Июнь 16
03:36 2024


Лише за останні два тижні воїни Департаменту військової контррозвідки СБУ знищили на Харківському напрямку 7 танків, 5 ББМ, 3 РСЗВ і 9 артилерійських систем, 4 міномети, 3 ПТРК та іншу техніку російських військ.

Про це повідомляє Служба безпеки України у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Військова контррозвідка СБУ влаштовує помсту окупантам на Харківському напрямку», — йдеться у дописі під відповідним відео.

Окрім того, як зазначається, воїни Департаменту військової контррозвідки СБУ знищили 8 автомобілів і 3 вантажівки,

35 вогневих позицій та укріплень окупантів, 1 склад з боєприпасами, 1 розрахунок FPV-дронів та 2 «антидронові» розрахунки, 1 комплекс РЕБ «Поле-21» та 1 антену системи радіоелектронної боротьби, 4 антени зв’язку, 2 FPV-антени, 1 антену РЕР, 3 камери відеоспостереження та «Муром-М».

Також у співпраці з артилеристами Сил оборони України було скореговано вогонь і вражено ще 51 одиницю військової техніки РФ та озброєння.

«Написи на артилерійських снарядах від наших воїнів нагадали окупантам, за які злочини вони будуть помирати», — додали в СБУ.

Читайте також: Сирський показав, як Сили оборони виявляють та знищують позиції військ РФ

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, бойові втрати російських військ із 24 лютого 2022 року по 15 червня 2024-го сягнули близько 525 тисяч 150 осіб, зокрема за останню добу ліквідовані 1090 загарбників.

Share

Статьи по теме

Останні новини

У Києві та низці областей оголошена повітряна тривога — росіяни запустили «Калібри»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua