Goodnews.ua


У трьох містах Криму зафіксували холеру — окупанти намагаються приховати епідемію

Август 05
16:19 2024


У трьох містах тимчасово окупованого Криму — Сімферополі, Джанкої та Феодосії — зафіксовано спалах захворювання на холеру, що окупаційна адміністрація намагається приховати.

Про це повідомляє у Фейсбуці представництво Президента в Криму, передає Укрінформ.

«У Криму в Сімферополі, Джанкої та Феодосії зафіксовано спалах захворювання на холеру, яку окупаційна адміністрація намагається приховати», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше з’явилася інформація про закриття пляжів у Феодосії через прорив колектора і злиття нечистот у море, що могло призвести до спалаху хвороби.

Ряд ЗМІ повідомили, що із середини червня цього року в Криму триває епідемія холери, яку окупаційна влада приховує. Зазначалося, що до Росздоровнагляду надійшов колективний лист-скарга від медиків однієї з сімферопольських лікарень. Вони вимагають перевірити та надати документи щодо відсутності забезпечення препаратами та засобами індивідуального захисту для персоналу лікарень під час «епідемічного розповсюдження холери, починаючи з червня 2024-го по нинішній час».

Читайте також: У Криму масово гине риба — ЗМІ

Раніше голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що у тимчасово окупованому Криму вкрай небезпечна епідеміологічна ситуація, яка у будь-який момент може значно погіршитися.

Фото: Shutterstock

Share

Статьи по теме

Останні новини

Ребров: Все игроки здоровы и готовы к матчу с Чехией

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua