Goodnews.ua


У Польщі відбудеться Конгрес з відбудови України «Спільне майбутнє»

Сентябрь 11
20:05 2024


У Познані (захід Польщі) 7-8 жовтня відбудеться Конгрес з відбудови України «Сommon Future» (Спільне майбутнє).

Як зазначають організатори, під час цьогорічного заходу відбудеться 40 дискусійних панелей, на яких дискутуватимуть 100 спікерів, передає Укрінформ.

«Конгрес з відбудови України «Сommon Future» – це вступ до діалогу про потреби української економіки та можливості, які пропонують готові до співпраці польські партнери. Конгрес стане місцем для дискусійних панелей, семінарів і нетворкінгу з метою найкращої підготовки правової та економічної основи для співпраці у відбудові України»,- наголошують організатори.

На Конгресі очікується приблизно 1 тисяча учасників: підприємці з Польщі та України, представники місцевої та державної влади. Його метою є розробка стратегії відбудови України.

Конгрес ставить собі за мету зацікавити польські компанії з різних галузей, насамперед транспортно-логістичної сфери, будівництва, банківського сектора тощо до співпраці з потенційними українськими партнерами.

Читайте також: Зеленський обговорив із прем’єром Хорватії відбудову енергооб’єктів і гуманітарне розмінування

Як передавало агентство, банківський сектор Польщі загалом зацікавлений і хоче брати участь у бізнес-процесах з відбудови України.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Эректильная дисфункция: почему возникает и как ее победить

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua