Goodnews.ua


У підземеллях окупованого Донецька… завелися «бандерівці»?

Март 10
16:19 2017

Терористи бояться невловимих українських партизанів, які – начебто – з’являються з каналізаційних люків.

Історія про черепашок-ніндзя одержала несподіване продовження на новий лад. Як стверджує народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук у дописі на своїй сторінці у Facebook, найбільшою «страшилкою» останніх днів у Донецьку є історія про українських партизанів у підземеллях окупованого міста. Посеред ночі вони, буцімто, з’являються з каналізаційних люків і завдають неабиякого клопоту бойовикам.

Зокрема Дмитро Тимчук повідомляє, що ходять чутки про російського полковника, якому «бандерівці з каналізації» відрізали голову.

Прикметно, що автор допису не виказує свого особистого ставлення до інформації про підземних партизанів. Тож питання щодо того, сприймати її як чергову фантазію терористичної пропаганди – чи не позбавлену документального підґрунтя історію, лишається відкритим.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тренер Эвертона рассказал, что Миколенко травмировался накануне матчей сборной

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua