Goodnews.ua


У Львові ДБР проводить обшуки у військовому коледжі Національної академії сухопутних військ

Май 27
17:25 2024


Працівники ДБР проводять обшуки у Військовому коледжі сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного у Львові. Одного із посадовців підозрюють в організації втечі за кордон ухилянта.

Про це у Фейсбуці повідомив Військовий коледж сержантського складу, передає Укрінформ.

«Правоохоронні органи здійснюють розслідування в межах кримінального провадження щодо ймовірної причетності однієї з посадових осіб Військового коледжу сержантського складу до організації незаконного переправлення через державний кордон України військовозобов’язаних громадян України, яким обмежено виїзд з території України під час правового режиму «Воєнний стан», — йдеться у повідомленні.

Про обшуки в академії сухопутних військ та її структурному підрозділі першою повідомила народна депутатка від фракції «Слуга народу» Юлія Яцик.

«За даними слідства, пан Л., колишній суддя, а тепер помічник начальника частини відділення Військового коледжу сержантського складу НАСВ за грошову винагороду у розмірі 13 000 доларів США обіцяв допомогти чоловіку у підготовці та видачі документів, які дають підстави для виїзду особи мобілізаційного віку за кордон», — написала Яцик.

Читайте також: ДБР викрило махінації з генераторами для військових на понад 5 мільйонів

Керівництво Військового коледжу запевняє, що всіляко сприяє правоохоронним органам в об’єктивному розслідуванні вказаного кримінального провадження.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці затримали при отриманні неправомірної вигоди хірурга Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. За версією слідства, лікар за 5 тис. доларів обіцяв військовослужбовцю посприяти у видачі висновку про непридатність до подальшої служби.

Фото: ДБР

Share

Статьи по теме

Останні новини

Зинченко — о поражении от Румынии: Нам очень стыдно

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua