Goodnews.ua


У Білорусі заявили про контакти з Берліном щодо засудженого до страти німця

Июль 20
18:53 2024


У Міністерстві закордонних справ Білорусі підтвердили вирок щодо громадянина Німеччини та повідомили, що на цю тему ведуться консультації по лінії зовнішньополітичних відомств двох країн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє БЕЛТА.

Прессекретар міністерства закордонних справ Білорусі Анатолій Глаз прокоментував ситуацію з громадянином Німеччини Ріко Крігером, засудженим у Білорусі за тероризм та найманство до смертної кари.

«Контакти з німецькою стороною на цю тему, звичайно ж, були. Даний злочинець є громадянином Німеччини і нам зрозуміла турбота про нього з боку німецької сторони. У повній відповідності з міжнародними нормами та двосторонніми угодами білоруською стороною забезпечений до цієї особи консульський доступ. З урахуванням прохання МЗС ФРН конкретні рішення щодо наявних варіантів розвитку ситуації білоруською стороною було запропоновано», — зазначив він.

Читайте також: Тайвань застерігає своїх громадян від поїздок до Китаю після погрози страти

Як повідомлялося, у Білорусі громадянина ФРН Ріко Крігера засудили до смертної кари. Його звинувачують у тероризмі. Громадянина ФРН звинуватили у «незаконних діях з вогнепальною зброєю», «приведенні у непридатність громадського транспорту або шляхів сполучення», «створенні чи участі в «екстремістському» формуванні», «агентурній діяльності», «найманстві» та «терористичному акті».

Share

Статьи по теме

Останні новини

Заря объявила о переходе форварда Динамо

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua