Goodnews.ua


Трюдо про Байдена: нам пощастило жити із ним в один час

Июль 12
03:02 2024


Як повідомляє кореспондент Укрінформу, таку думку висловив премʼєр-міністр Канади Джастін Трюдо під час пресконференції у Вашингтоні.

“Світові пощастило мати лідерство Джо Байдена у НАТО, у G7 у неймовірно важливий період історії. Його багатий досвід, його вдумливість, його непохитність щодо найбільших викликів нашого часу допомагає роботі, яку ми усі спільно виконуємо”, — сказав Трюдо.

Він додав, що завжди “вважав честю й привілеєм працювати разом із ним над важливими питаннями”. “З нетерпінням очікую на можливість робити це й надалі”, — зазначив премʼєр-міністр.

Як повідомляв Укрінформ, Джо Байден запевнив членів Демократичної партії, що братиме участь у президентських виборах попри невдалий виступ на теледебатах з Дональдом Трампом.

Читайте також: Байден оголосив про новий пакет військової допомоги і заявив: Україна переможе Росію

Тим часом два загальноамериканські опитування показали, що шанси Байдена на перемогу над Трампом дещо погіршилися. Згідно з дослідженням Wall Street Journal, за експрезидента готові проголосувати 48% виборців, за чинного главу Білого дому — 42%, (розрив зріс на один пункт).

Опитування New York Times / Siena засвідчує, що перевага Трампа над Байденом зросла на три пункти: 49% до 43%.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Ребров проведет пресс-конференцию по итогам неудачного Евро-2024

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua