Goodnews.ua


Трамп залишив після себе жахливу економіку — Байден

Июнь 28
06:06 2024


Президент США Джо Байден звинуватив свого попередника Дональда Трампа в тому, що той залишив йому жахливу економіку.

Про це він заявив під час теледебатів на CNN, у відповідь на запитання модераторів про інфляцію, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Утім, відповідаючи на запитання про державний борг, Байден зупинився і втратив хід думок. Він кілька разів робив паузи й не закінчував речення.

«Податкова реформа створить гроші, які допоможуть зміцнити систему охорони здоров’я, переконавшись, що ми зможемо зробити так, щоб кожна окрема людина мала право на те, що я зміг зробити з COVID, вибачте, з усім, з чим нам довелося мати справу», – сказав Байден.

Після паузи він додав: «Ми нарешті перемогли Medicare (державна програма медичного страхування, – ред.)», вочевидь, маючи на увазі COVID-19.

«Він має рацію, – підхопив ці слова Трамп. – Він справді переміг Medicare. Він побив її до смерті».

Читайте також: Байден і Трамп на дебатах посперечалися в питанні підтримки України

Експрезидент також заявив, що боротьба Байдена з коронавірусом була «катастрофою», а інфляція «абсолютно вбиває нас».

Як повідомлялося, теледебати у США уперше відбуваються ще до національних партійних з’їздів, тобто до офіційного висунення кандидатів.

На вимогу Трампа, опоненти не мають при собі жодних записів, а лише чисті аркуші паперу та ручки. За умовою Байдена, дебати проходять без авдиторії – у телестудії присутні лише двоє ведучих. Мікрофони вмикаються, тільки коли політикам надаватиметься слово, аби вони не перебивали один одного й не вставляли коментарі.

Фото архівне: Wade Vandervort

Share

Статьи по теме

Останні новини

Динамо может подписать бывшего футболиста Манчестер Юнайтед

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua