Goodnews.ua


Ташева ознайомила конгресменів США зі становищем корінних народів в окупованому Криму

Август 08
16:55 2024


Представник Президента в АРК Таміла Ташева під час зустрічі з делегацією конгресменів США у Києві розповіла про ситуацію з правами корінних народів в тимчасово окупованому Криму.

Про це вона повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Ознайомила членів делегації зі становищем корінних народів України на території окупованого Криму. Зауважила, що з початком повномасштабного вторгнення Росії кількість політичних справ та незаконних вироків російських окупаційних судів виросла, а більшість переслідуваних та засуджених є представниками корінного народу», — написала Ташева.

Вона вкотре наголосила, що мета України — визволення не тільки територій, а й людей, які зазнають постійних переслідувань та репресій з боку окупантів. «Тільки в українському Криму права корінних народів, представників національних менших та права людини можуть бути забезпечені і гарантовані», — заявила вона.

Читайте також: У Криму небезпечна епідеміологічна ситуація — Чубаров

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Палати представників Конгресу Сполучених Штатів й обговорив з нею, зокрема, припинення спроб Росії затягнути війну.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Boeing підвищить зарплати співробітниками на 25% для уникнення масштабного страйку

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua