Goodnews.ua


Шевченко у Ризі підписав меморандум з Латвійською футбольною федерацією

Сентябрь 06
15:01 2024


Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Шевченко на запрошення Латвійської футбольної федерації (ЛФФ) перебуває з офіційним візитом у цій дружній балтійській країні.

Як повідомляє пресслужба УАФ, очільник українського футболу підписав меморандуму про співпрацю з ЛФФ, а також знайшов  час зустрітися з маленькими українцями, які нині вимушено перебувають у Латвії.

«Напрямок меморандуму — співпраця та допомога. Ми відправлятимемо наших дітей до Латвії на оздоровлення. Дітей, які будуть зібрані з областей, де зараз тривають бойові дії, — Харківської, Сумської, Донецької. Ми такі меморандуми підписали у багатьох країнах, це дуже важливий крок для того, щоб ми могли дати нашим дітям хоч якусь можливість переключитися з постійних терористичних атак та тривог на нормальне життя, — зазначив Андрій Шевченко. — Сьогодні футбол в Україні — це дуже важливий елемент життя нашого народу. Через футбол ми можемо надати дітям можливість займатися спортом. Наші військові теж уболівають, самі грають у футбол. Я думаю, що в житті взагалі всього світу футбол — це те, що об’єднує країни. Тому важливими є не лише політичні мости, а й спортивні, які ми зараз вибудовуємо».

Читайте також: Україна — Албанія: історія футбольних протистоянь

Додамо, що у п’ятницю президент Андрій Шевченко підтримуватиме з трибуни ризької арени LNK Sporta Parks молодіжну збірну України, яка у кваліфікації Євро-2025 (U21) зустрічатиметься з командою Сербії (початок гри — о 19:00 за київським часом).

Фото: lff.lv.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Тьєрі Бретон йде з посади єврокомісара через конфлікт із фон дер Ляєн

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua