Goodnews.ua


Росіяни перекидають на Харківщину підрозділи з Луганщини — Сили оборони

Август 05
12:16 2024


На Харківський напрямок ворог перекидає свої підрозділи з Луганської області. Крім того, спостерігається зростання кількості самогубств серед військовослужбовців РФ.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив речник ОТУ «Харків» Віталій Саранцев.

«Останній підрозділ, який наразі висувається на Харківщину – це 22-ий мотострілецький полк (ЗС РФ – ред.), він висувається з Луганської області. Також противник здійснює внутрішні ротації, залучає добровольчі підрозділи або навіть іноземних громадян, яких або примусом, або обманом змушує йти в бій. Це представники або Близького Сходу, або середньоазіатських, або африканських країн. Це можуть бути студенти старших курсів, яких шантажують тим, що відправлять у північні регіони країни, якщо вони не підуть воювати. Це можуть бути обмануті гастарбайтери, яким вони пообіцяли дати російське громадянство, якщо ті візьмуть участь у бойових діях», — розповів речник, додавши, що захмарні гроші окупанти не отримують, оскільки, як правило, не доживають навіть до першої виплати.

Саранцев також повідомив, що серед російських військових почастішали випадки самогубства.

Читайте також: На фронті за добу — 124 зіткнення, ворог атакував Покровський напрямок 30 разів

«Дуже часті випадки суїцидів військовослужбовців, які дістали поранення. Вони розуміють, що їх з-під вогню ніхто не витягне, що їм не буде допомоги, що вперед вони вже не можуть іти, назад не можуть іти, й тому вони просто закінчують життя самогубством», — розповів речник.

Як повідомляв Укрінформ, в операційній зоні ОТУ «Харків» обстановка залишається складною, у Вовчанську ворог перегруповується. За минулу добу відбулося 11 боєзіткнень з ворогом, знищено 137 окупантів.

Share

Статьи по теме

Останні новини

«Национальный кэшбек»: сколько украинцев присоединились

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua