Goodnews.ua


Потрібна ракетна зброя: Зеленський провів нараду щодо «далекобійних рішень»

Август 14
20:12 2024


Президент Володимир Зеленський провів нараду з представниками Міністерства закордонних справ, Міністерства оборони і Ради національної безпеки і оборони стосовно роботи з міжнародними партнерами у напрямку надання дозволу бити по РФ далекобійною зброєю.

Про це глава держави повідомив під час свого відеозвернення, передає Укрінформ.

«Хочу зараз подякувати всім нашим воїнам СБУ, а також воїнам Сил оборони України, ГУР та всіх структур, які залучаються. Дякую за влучні, вчасні, результативні удари по російських аеродромах. Наші, українські дрони працюють саме так, як потрібно. Але є речі, які лише дронами не зробиш. На жаль. Потрібна інша зброя – ракетна зброя», — зазначив Зеленський.

Відео: Офіційний канал Президента України Володимира Зеленського

«І ми продовжуємо працювати з нашими партнерами щодо далекобійних рішень для України, бо це далекоглядні рішення заради нашої перемоги. Потрібно це зробити. Чим більш сміливі рішення партнерів, тим менше може зробити Путін. І сьогодні провів відповідну нараду з МЗС, Міністерством оборони, нашим Офісом, РНБО. Підготували алгоритм наших дій, щоб досягти сильних рішень наших партнерів – переможних рішень», — додав Президент.

Читайте також: Сенатори Грем і Блументаль у Києві: Білий дім має зняти обмеження на удари вглиб РФ

Нагадаємо, далекобійні дрони СБУ та Сил оборони цієї ночі здійснили найбільшу за час війни атаку на російські військові аеродроми — у Воронежі, Курську, Саваслейці та Борисоглєбську.

Фото: ОП

Share

Статьи по теме

Останні новини

Трамп відмовився відповідати, чи хотів би він перемоги України

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua