Goodnews.ua


Нацгвардія і Червоний Хрест домовилися про співпрацю

Июль 15
03:42 2024


Національна гвардія та Червоний Хрест України підписали Меморандум про співпрацю і партнерство.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба НГУ, передає Укрінформ.

«Український Червоний Хрест відіграє допоміжну роль в реалізації державної гуманітарної політики та у сфері медицини. Фізична та ментальна реабілітація ветеранів, які повертаються з фронту до цивільного життя, є одним з основних напрямків, який ми розвиваємо. Український Червоний Хрест готовий надавати всебічну допомогу задля підтримки ветеранів та їх родин», – сказав генеральний директор Національного комітету Українського Червоного Хреста Максим Доценко.






Серед основних напрямків співпраці: спільні заходи із психосоціальної підтримки ветеранів НГУ та членів їхніх сімей; інформаційно-роз’яснювальні заходи про ризики вибухонебезпечних предметів та правила безпечнішої поведінки; сприяння у проведенні заходів відновлення для психологів НГУ, навчання спеціалістів з психічного здоров’я, зокрема підготовка та підтримка супервізорів з-поміж психологів Нацгвардії; соціальний супровід членів сімей військових, які загинули, потрапили в полон або зниклих безвісти й надання таким сім’ям підтримки від Українського Червоного Хреста.

Окрім того, представники ЧХ передали спеціальні інформстенди, які допоможуть фахівцям НГУ у проведенні заходів для попередження ризику від вибухонебезпечних предметів, а також під час навчань правил безпечної поведінки цивільних, у тому числі дітей.

Читайте також: Нацгвардійці та поліцейські готуються заходити на деокуповані території

Як повідомлялося, Національна гвардія України та сайт з пошуку роботи obota.ua підписали меморандум про співпрацю.

Фото: НГУ, Фейсбук

Share

Статьи по теме

Останні новини

Для низки областей оголошували про загрозу застосування БПЛА

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua