Goodnews.ua


На Ютуб-каналі Укрінформу о 18:00 — прем’єра документального фільму «Кринки»

Июль 11
14:55 2024


У четвер, 11 липня, на новому Ютуб-каналі Укрінформу відбудеться прем’єра документальної стрічки «Кринки».

Як передає Укрінформ, стрічку зняли подружжя фотокореспондентів Костянтин та Влада Ліберови в зоні бойових дій — на лівобережжі Херсонської області, захопленому в перший день повномасштабного вторгнення російської армії, у селі, від якого залишились лише назва і точка на мапі.

Початок показу фільму на Ютуб-каналі Укрінформу — 18:00.

«Цього фільму могло не бути, — заявила Влада Ліберова. — Проте, провівши зі 126-ю бригадою морпіхів місяць тяжких бойових буднів, ми зрозуміли, що світлин буде недостатньо, щоби передати весь героїзм і відобразити весь масштаб того, що відбувається. Так народився фільм «Кринки».

У фільмі — реальні свідчення бійців, які змогли вийти з пекла, історі героїзму простих людей, що мимоволі опинилися у нестерпних умовах, на повній видноті у ворога.

Читайте також: Укрінформ та фотографи Ліберови зняли документальний фільм «Кринки»

«Я переживала разом з воїнами кожен драматичний момент, — ділиться режисерка Ольга Дмитренко, — вибудувати структуру і охопити найважливіше з величезного обсягу відео було вкрай важко і хотілося видати буквально все».

Як повідомляв Укрінформ, у Києві в середу, 10 липня, відбувся закритий допрем’єрний показ стрічки «Кринки».

У Києві відбувся допрем’єрний показ документальної стрічки Костянтина та Влади Ліберових «Кринки» / Фото: Євген Котенко, Укрінформ

Серед гостей показу були військовослужбовці та військове керівництво 220-го батальйону 126-ї бригади ТРО, громадські і політичні діячі України. На заході Ліберови презентували фотовиставку зі світлин, відзнятих на півдні під час операцій на лівому березі Дніпра.

Share

Статьи по теме

Останні новини

В Украине действуют три возраста выхода на пенсию

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua