Goodnews.ua


На Харківщині минулої доби ворог застосував 16 КАБів і три ракети

Август 04
10:01 2024


На Харківщині за минулу добу ворог застосував проти цивільних та об’єктів інфраструктури 16 КАБів, ракети та FPV-дрон.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі, передає Укрінформ.

«За минулу добу по Харківській області ворог застосував проти цивільних людей та об’єктів інфраструктури 16 КАБів, три ракети різного типу, 1 FPV-дрон», — написав очільник ОВА.

Він зазначив, що 4 серпня у с. Піщане Чугуївської громади внаслідок обстрілу пошкоджено шість будинків. Також у м. Чугуїв через ракетний удар зазнала руйнувань цивільна інфраструктура.

У м. Куп’янськ внаслідок обстрілів горіли два приватні будинки та дві господарчі споруди. У Куп’янському районі у селі Пристін через обстріл КАБами горіла господарча споруда.

Крім того, очільник ОВА повідомив про низку влучань по відкритій території різних населених пунктів, у результаті чого горіла суха трава, обійшлося без постраждалих.

Синєгубов також зазначив, що на Харківському напрямку ворог три рази атакував оборонні рубежі українських захисників неподалік Глибокого, Тихого та Вовчанська, де наразі триває одне боєзіткнення.

На Куп’янському напрямку противник провів 14 наступальних дій в районах Синьківки, Колесниківки, Глушківки, Стельмахівки, Андріївки та Берестового. Дванадцять атак зупинено, дві — продовжуються.

Читайте також: Армія РФ за добу обстріляла 16 населених пунктів на Запоріжжі

Як повідомлялося, російські військові 3 серпня вдарили КАБом по околицях Харкова, інформація про постраждалих не надходила.

Share

Статьи по теме

Останні новини

У двох українських школах в Празі відбулося свято першого дзвоника

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua