Goodnews.ua


На форумі у Києві обговорили потреби та перспективи ОПК у 2025 році — Генштаб

Октябрь 17
21:46 2024


Провідні виробники оборонної індустрії, військові, громадські діячі, волонтери, представники уряду та парламенту обговорили актуальні питання розвитку вітчизняного ОПК під час форуму «Оборонно-промисловий комплекс України: сценарії 2025 року».

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«Сьогодні ми разом із виробниками обговорили нагальні потреби та перспективи розвитку нашого оборонного комплексу. Для Збройних Сил критично важливо посилювати саме вітчизняних виробників озброєння», — зазначив заступник начальника Управління інноваційної діяльності Збройних Сил України полковник Павло Дячук.

За інформацією пресслужби, учасники форуму проаналізували можливі сценарії розвитку ОПК та поділилися своїм баченням передумов і чинників, що впливатимуть на його розвиток. Серед основних питань — спрощення процедур оборонних закупівель для пришвидшення впровадження високотехнологічних розробок, підтримка українських виробників та вдосконалення нормативно-правової бази для підприємств оборонної галузі.

Представники Збройних сил України під час форуму наголосили на необхідності створення всіх умов для посилення українського війська новими технологічними розробками та пришвидшення постачання високотехнологічних зразків озброєння на фронт.

Читайте також: Країни-партнери підтвердили, що інвестиції в ОПК України зростатимуть — Умєров

Тісна співпраця українських виробників озброєнь з військом є надважливою. Це дозволяє оперативніше впроваджувати нові рішення для посилення Сил оборони та пришвидшувати їхнє постачання на фронт, наголосили в Генштабі.

Як повідомляв Укрінформ, 14 жовтня Президент Володимир Зеленський відвідав вітчизняне виробництво оборонно-промислового комплексу і подякував його працівникам за внесок у зміцнення країни.

Фото: Генштаб ЗСУ

Share

Статьи по теме

Останні новини

Кроос — о жизни после завершения карьеры футболиста: Я чувствую себя прекрасно

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua