Goodnews.ua


На Донеччині поліція затримала неповнолітнього палія авто військових

Сентябрь 17
05:15 2024


Про це поінформував Департамент комунікації Нацполіції України, передає Укрінформ.

«У Краматорську Донецької області поліцейські разом зі співробітниками СБУ затримали 16-річного поплічника рф, який палив автомобілі українських захисників. Найманець діяв за чіткими вказівками російських кураторів. За кожне знищене авто окупанти обіцяли чималу суму. Проте правоохоронці затримали зловмисника одразу після першого підпалу», — зазначили у НПУ.

За інформацією правоохоронців, пропозицію «легкого заробітку» він знайшов у соцмережах.

Наразі неповнолітньому слідчі повідомили про підозру за ч. 1 ст. 114-1 Кримінального кодексу України – перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в особливий період. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Жоден з паліїв військових автівок не отримав від замовників обіцяних грошей — поліція

Поліцейські закликають громадян не піддаватися на провокації спецслужб РФ і нагадують, що за вчинення злочинів, спрямованих на перешкоджання діяльності Сил безпеки та оборони, відповідно до діючого законодавства України, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років чи довічне ув’язнення.

Як повідомлялося, поліцейські Києва спільно зі Службою безпеки України затримали 16-річного студента щодо підпалу авто, яке журналісти придбали для військових.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Програмою «Доступні ліки» скористалися майже 5 мільйонів українців

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua