Goodnews.ua


Міноборони запустило проєкт LEX.Військовий юрист

Август 07
02:37 2024


Головна мета LEX.Військовий юрист — надати сучасний інструмент для ефективної роботи українським юристам, що служать у Силах оборони. У системі зібрана уся необхідна інформація для роботи, яку можна моментально отримати — від відомчих наказів до підзаконних актів.

За словами заступниці міністра оборони з цифровізації Катерини Черногоренко, більшість питань у військових частинах регулюються законом, але змін у них буває настільки багато, що про них не знають військовослужбовці, у чиїх інтересах ці зміни написані.

“LEX.Військовий юрист має на меті вирішення цієї проблеми. Система допоможе виконувати свої обов’язки максимально ефективно без витрачання часу на пошук необхідних матеріалів в інтернеті”, — зазначила заступниця міністра.

Читайте також: Збройні сили України довели, що де-факто є армією НАТО — Стефанчук у Вашингтоні

Для доступу до LEX.Військовий юрист потрібні лише доступ до інтернету, логін і пароль. У системі зокрема можна буде знайти акти Міністерства оборони, Генерального штабу, окремих служб і військових формувань, усі нормативно-правові акти України з можливістю порівняння редакцій, рішення судів України з розгалуженою системою пошуку.

Також у системі є правові позиції Верховного Суду, правові новини та аналіз змін законодавства, зразки процесуальних документів та графічні алгоритми вирішення юридичних питань.

Більш детально з продуктом LEX.Військовий юрист можна ознайомитись за посиланням.

Як повідомляв Укрінформ, Міноборони виявило три клони застосунку Резерв+.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Сиренко обвинил тренерский штаб Фьюри в непрофессионализме

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua