Goodnews.ua


Масове отруєння у Варшаві: наразі немає інформації про постраждалих українців

Июль 28
16:35 2024


Станом на 28 липня немає інформації про постраждалих громадян України у результаті масового отруєння хлором у басейні, що трапилося 26 липня у Варшаві.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у Посольстві України в Польщі.

“За інформацією Посольства, станом на 28 липня офіційної інформації від польських компетентних органів про постраждалих українців не надходило”, — повідомили агентству в українській дипломатичній установі в РП.

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю у Варшаві сталося масове отруєння хлором у басейні, внаслідок чого 60 людей були евакуйовані, ще 21 – доставлені в лікарні для обстеження. Серед постраждалих від отруєння були діти. Більшість із постраждалих вже виписали з лікарень.

Інцидент стався 26 липня ввечері у басейні «Полонез». Польські правоохоронці затримали трьох осіб для з’ясування обставин інциденту.

Згодом варшавська поліція повідомила, що після проведення слідчих дій двох з трьох затриманих, які мали відношення до обслуговування басейну, було відпущено. Третю особу планують ще раз допитати в неділю.

Читайте також: Сурогатним алкоголем в Індії на смерть отруїлися 34 особи

Поліція передала матеріали справи до прокуратури. Поки що не з’ясовано причини інциденту. 

За неофіційною інформацією PAP, того дня рівень хлору на поверхні басейну був утричі вищий за норму, а на дні – навіть удесятеро.

Share

Статьи по теме

Останні новини

12-й игрок: Фанат попытался пополнить состав сборной Англии перед матчем с Ирландией

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua