Goodnews.ua


Компанія з українським капіталом відкрила новий логістичний центр у Польщі

Август 20
19:28 2024


Компанія Meest International, яка за підсумками 2023 року увійшла до топ-20 поштових операторів Польщі, відкрила новий логістичний центр поблизу міста Дембіца на півдні Польщі.

Як повідомили Укрінформу у компанії, інвестиції в будівництво та устаткування становлять понад 8 мільйонів євро.

«Відкриття нового логістичного центру – важливий крок для нашої компанії. Він дозволить польським малим і середнім підприємствам розширити свої можливості, зокрема для продажу товарів не тільки в Польщі, але й у Балтії, Східній Європі, Німеччині, а також за межами Європейського Союзу – у США та Ізраїлі, Центральній Азії», – зазначив керуючий директор Meest International Євген П’ятак.

Читайте також: «Нова пошта» відкрила перше відділення у Франції

Загальна площа центру становить 8 000 м², він обладнаний сучасною сортувальною системою з можливістю пʼятистороннього сканування, вимірюванням довжини, ширини та висоти посилок та фактичної ваги. Комплекс також оснащений рентгеном для перевірки вантажів, що підвищує безпеку та швидкість обробки замовлень.

Діяльність центру створить 37 нових робочих місць.

Компанія з українським капіталом відкрила новий логістичний центр у Польщі / Фото: Meest

Як повідомлялося, Meest понад 18 років працює в Польщі. За цей час компанія виросла до глобального гравця — провайдера логістичних рішень, забезпечуючи доставку посилок у понад 70 країн.

Meest International постійно розширює свою інфраструктуру. Сьогодні компанія оперує вісьмома митними хабами та 19-ма власними і партнерськими cross-docking хабами. Компанія обʼєднала найбільші у Європі мережі PUDO (Pick Up Drop Off) з понад 300 тисячами пунктів видачі.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Барселона полностью рассчиталась с Боруссией Д за Дембеле

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua