Goodnews.ua


Команда Гарріс занепокоєна схильністю Волза до неправдивих заяв

Октябрь 04
00:48 2024


Як передає Укрінформ, про це йдеться в публікації Poltico.
Так, модератор теледебатів між Волзом та кандидатом від республіканців Джей Ді Венсом на CBS запитав про його поїздку в Гонконг у 1989 році. Протягом багатьох років Волз публічно стверджував, що був там під час придушення протестів у Пекіні. Але на дебатах він заявив: «Усе, що я сказав з цього приводу, – це те, що я був там того літа».

«Часом я туплю», – додав він, визнавши, що переплутав дати.

Волз також неодноразово описував себе як «старшого сержанта у відставці». Проте він так і не закінчив відповідні сержантські курси.

Кілька років тому під час виборчої кампанії на посаду губернатора він заявив, що не хоче, аби та зброя, яку він «носив на війні», була доступною для пересічних американців, – створюючи хибне враження, що брав участь у бойових діях.

Кампанія Гарріс заявила, що він «обмовився».

Читайте також: Палата представників заслухає міністра нацбезпеки США щодо зв’язків Волза з Китаєм

Крім того, політикові часто доводиться виправдовуватися стосовно відомого факту з біографії Волза – арешту в 1995 році за водіння в нетверезому стані, коли він був шкільним учителем у Небрасці.

Зазначається, що неправдиві твердження Волза суперечать його образу добропорядного й чесного хлопця із Середнього Заходу.

Як повідомляв Укрінформ, під час теледебатів кандидатів у віцепрезиденти Тім Волз і Джей Ді Венс категорично розкритикували один одного за підходи до зовнішньої політики, однак обидва зійшлися в тому, що підтримка союзників є необхідною.

Фото: Getty Images

Share

Статьи по теме

Останні новини

Мудрик получил среднюю оценку за матч с Гентом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua