Goodnews.ua


Клінтон — на з’їзді Демпартії: Я все ще молодший за Трампа

Август 22
05:46 2024


Експрезидент США Білл Клінтон у виступі на з’їзді Демократичної партії на підтримку Камали Гарріс нагадав, що він молодший за Дональда Трампа, натякнувши на вік кандидата від республіканців.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Два дні тому мені виповнилося 78 років, я став найстаршим чоловіком у моїй родині… І єдине, що я хочу підкреслити, керуючись власним марнославством, – це те, що я все ще молодший за Дональда Трампа», – заявив він.

Клінтон висловив упевненість, що рішення Байдена відмовитися від участі у виборах посилить його спадщину. За його словами, політичному діячеві робити такий крок завжди нелегко.

«Це разючий контраст із тим, що відбувається в іншій партії. Тож хочу подякувати йому за мужність, співчуття, за його служіння і самопожертву», – сказав Клінтон.

Читайте також: Гілларі Клінтон: Камала дбає про всіх американців, Дональд — лише про себе

Водночас він розкритикував Трампа за те, що здебільшого той говорить тільки про себе, а також за скарги та змови.

За словами Клінтона, Трамп розкривається, коли каже «я, я, я», тоді як Гарріс — якщо стане президентом — кожен день починатиме з «ви, ви, ви».

Як повідомляв Укрінформ, у Чикаго 19–22 серпня проходить національний з’їзд Демократичної партії США, мета якого – затвердження Камали Гарріс кандидатом на посаду президента.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Чемпионский бой Стивенсона отменен: известна причина

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua