Goodnews.ua


Київщина передала Силам оборони мініекскаватори для будівництва фортифікацій

Август 18
04:54 2024


Як передає Укрінформ, про це начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці.

«Разом з громадою Броварів передали захисникам із 72 бригади ім. Чорних Запорожців 4 міні-екскаватори. Придбали їх коштом міського бюджету. Захисники із нашої підшефної бригади воюють з російським окупантом на одному з дуже гарячих напрямків. Потреба у спецтехніці велика. Це дозволяє швидко облаштовувати оборонні позиції та будівництво фортифікацій. Техніка сучасна та маневрова – переконався особисто», – зазначив начальник КОВА.

Декілька таких мініекскаваторів вже допомагають бійцям із 72-ї бригади. Їх придбав відповідальний бізнес. Ще 9 мініекскаваторів найближчим часом передасть громада Вишневого.

Читайте також: Колекційні ножі «заробляють» на армію

«Раніше з обласного бюджету ми виділили для бійців цієї бригади 32 млн грн на придбання комплексів РЕБ, засобів зв’язку та дронів різного типу», – додав Кравченко.

Громада Броварів також передала військовим зі 136 батальйону ТРО 50 FPV-дронів. Бійцям-спецпризначенцям – автівку.

Як повідомляв Укрінформ, громада Києва передала Антитерористичному центру на придбання обладнання для фронту 480 млн грн, які виділили з бюджету Києва.

Фото: скриншот відео

Share

Статьи по теме

Останні новини

Колекцію графіки з двох музеїв Миколаєва оцифрують

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua