Goodnews.ua


Кількість загиблих унаслідок землетрусу на Тайвані зросла до дев’яти, понад 900 постраждалих

Апрель 03
15:45 2024


Кількість загиблих унаслідок потужного землетрусу на Тайвані зросла до дев’яти осіб, щонайменше 934 людини поранені, а десятки людей залишаються під завалами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

«За даними Національного пожежного агентства Тайваню, кількість загиблих унаслідок землетрусу, що стався на Тайвані у середу, зросла до дев’яти», — йдеться у повідомленні.


Фото: VCG/Getty Images

На цей час під завалами перебуває близько 75 людей, зокрема 50 співробітників компанії Silks Place Hotel Taroko. Влада не змогла зв’язатися з ними по телефону, і наразі вони зараховані до списку зниклих.

За даними Національного пожежного агентства Тайваню (NFA), кількість постраждалих унаслідок землетрусу, що стався на Тайвані в середу, зросла до 934 осіб.

Читайте також: Землетрус у Папуа-Новій Гвінеї: п’ятеро загиблих, зруйновані близько 1000 будинків

Як повідомлялося, раніше у NFA заявили про чотирьох загиблих і щонайменше 57 поранених унаслідок землетрусу. Тайванське агентство з моніторингу землетрусів оцінило магнітуду землетрусу в 7,2, а Геологічна служба США — в 7,4. Він стався приблизно за 18 кілометрів на південний захід від Хуаляня на глибині близько 35 кілометрів.

Фото: An Rong Xu/Bloomberg/Getty Images

Share

Статьи по теме

Останні новини

Байер хочет продлить контракт с лидером, за которым охотятся Реал и Бавария

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua