Goodnews.ua


Із селища Борова на Харківщині оголосили примусову евакуацію дітей із їхніми родинами

Октябрь 23
17:03 2024


Члени Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану погодили примусову евакуацію дітей з їхніми родинами із селища Борова на Харківщині.

Як передає Укрінформ із посиланням на Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у Телеграмі, відповідний проєкт наказу начальника Харківської ОВА члени Коордштабу погодили на черговому засіданні.

«Члени Коордштабу одноголосно підтримали проведення обов’язкової евакуації у примусовий спосіб дітей з їхніми батьками або іншими законними представниками із селища Борова Ізюмського району Харківської області», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що евакуація до безпечних регіонів проводитиметься протягом 60 діб. Для її здійснення буде розгорнуто приймальний і збірний пункти.

Читайте також: З Костянтинівської громади за тиждень евакуювали 77 дітей

У відомстві нагадують, що евакуація з небезпечних районів здійснюється безплатно. Охочі евакуюватися можуть звертатися на безоплатну цілодобову гарячу лінію Харківської ОВА за номером: 0 800 339 291.Також про бажання евакуюватися можна повідомити на гарячу лінію Мінреінтеграції 1548 або написати нам у месенджери WhatsApp/Telegram/Viber на номер: (096) 078-84-33.

Як повідомляв Укрінформ, Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) виділило додаткові 7 млн доларів на фінансування програми з надання деяким категоріям населення грошової допомоги на зимовий період.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Капелло восхитился трансфером Довбика в Рому

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua