Goodnews.ua


Гороскоп на 9 лютого 2022 за картами Таро: всі знаки зодіаку

Февраль 08
15:06 2022

Гороскоп на середу, 9 лютого 2022 року, за картами Таро передбачає яскравий і водночас складний день більшості знаків Зодіаку.

ОВЕН – П’ятірка кубків
На жаль, ситуація все більше і більше виходить з-під контролю, завдаючи вам чимало мук та страхів. Саме ці тривожні думки, емоційні переживання, а не реальні неприємності роблять вас нервовим і дратівливим. Ви перестали орієнтуватися в ситуації, події відбуваються без вашої волі.
ТЕЛЕЦЬ – П’ятірка денаріїв
Ця карта символізує початок перетворень, які повинні докорінно змінити ваше життя. Це завжди збиток і недолік, занижена самооцінка, страх проявити почуття. Вам бракує коштів. Зрозуміло, глобальні зміни не можуть пройти безболісно: чимось доведеться пожертвувати – і насамперед усталеним порядком речей.
БЛИЗНЮКИ – Імператриця
Імператриця – позитивна мапа. Вона говорить про стабільність, життя в гармонії з природою та оточуючими людьми, про творчі підйоми та любов до всього прекрасного, про перспективи зростання та процвітання у всіх сферах життя, мудре використання талантів. Карта символізує як подружжя, так і материнство, і може вказувати як народження дитини, так і зародження нового творчого проекту.

РАК – П’ятірка мечів
П’ятірка Меч вважається картою, що відображає суперечності, що виникають в людині. Вони не з’являються звідки: вони цілком зрозумілі і навіть у чомусь виправдані. Це вірна ознака того, що життя входить зараз до стресової ситуації, звільнитися від якої вдасться не відразу.
ЛЕВ – Палац мечів
Все, що вас хвилює – це плани та їх реалізація, нові знання, нова справа. Ви постійно відчуваєте бажання жити, пристрасть, активність та енергію. Ця карта символізує активний чоловічий початок, особистісне зростання, творчість і силу волі. Ваша душа активно рветься до нових горизонтів, бажає стати на сходинку вище, здобути владу, визнання та популярність.
ДІВА – Паж денаріїв
Ви починаєте проект, який включає садівництво, харчування, дієту або фізкультуру. Можливо, ви думаєте про те, щоб стати батьком. Якщо приймати масть Монет буквально, ви можете розглядати новий план заощаджень або інвестицій.
ТЕРЕЗИ – Дев’ятка жезлів
Останнім часом ви вже неодноразово переживали періоди пригніченості та безпричинного роздратування. Всі ці тривожні ознаки вказують на те, що нинішній уклад вашого життя вичерпав себе: настав час готувати майбутні зміни. Почніть з чогось, що просто надасть вашому існуванню новий відтінок, зробить його яскравішим і захоплюючим.
СКОРПІОН – Маг
Маг – це позитивна карта. Початок нового етапу у житті. Настав час діяти та реалізовувати свою мрію, бажати та домагатися. Вам доведеться взяти ініціативу у свої руки, показати свою перевагу, а також виявляти силу волі, йти до мети та розкрити свій потенціал.

СТРІЛЕЦЬ – Паж мечів
Ви можете пережити щось незвичне. Можливо, на роботі вам представиться якийсь захоплюючий шанс, або в особистому житті відбудеться цікава зустріч, і з цієї іскри розгориться полум’я. Так чи інакше, не пропускайте таких знаків.
КОЗЕРІГ – Вісімка кубків
Коли з’являється ця карта, вона означає, що ви повертаєтеся обличчям до Місяця, іншим словом, до джерела своєї інтуїції. У більш загальних термінах, ця карта може означати повернення до витоків, або звернення уваги на приховані чи найменш очевидні аспекти.

ВОДОЛІЙ – Шістка мечів
Шістка Жезлов у цьому розкладі – це подолання перешкод, що стояли на шляху до мети та заважали досягти бажаного. Перемога тяжка. Не так просто дається. Щоб зробити кар’єру, треба пройти певні ступені. Це був важкий етап, але, на щастя, тривав він не надто довго.
РИБИ – Жінка денаріїв
Не слухайте нікого. Спокійно та послідовно робіть те, що намітили раніше. Не забувайте про свої довгострокові плани. 9 лютого ви зустрінетеся з доброю жінкою, яка володіє великим материнським серцем, і ця зустріч відіграє певну роль у вашій долі.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Реал больше не заинтересован в трансфере защитника Баварии

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua