Goodnews.ua


Гороскоп на 6 січня 2022 року за картами Таро: всі знаки зодіаку

Январь 05
08:59 2022

Гороскоп на четвер, 6 січня 2022 року, за картами Таро передбачає легкий день для багатьох знаків Зодіаку: багато хто отримає те, чого так давно хотів.

ОВЕН – Туз Жезлов
Туз Жезлов, що випав вам у розкладі на четвер, дає надію на благополучний результат будь-якого починання. Отже, сміливо втілюйте навіть найшаленіші ідеї – вони неодмінно знайдуть підтримку серед вашого оточення. Гороскоп на сьогоднішній день передбачає Овнам стабільний і гармонійний розвиток ситуації, пов’язаної з вашим діловим життям.
ТЕЛЕЦЬ – Верховний Жрець
Ця карта має позитивний характер, особливо з погляду громадської діяльності. Гороскоп на завтра по Таро обіцяє Тельцям заступництво вищих сил та сприятливий результат будь-якій справі. Пам’ятайте, саме в цей день доля дає вам благословення на здійснення чогось принципово важливого, тому не варто боятися відверто говорити про свої наміри.
БЛИЗНЮКИ – Лицар Мечів
Лицар Меч символізує емоційні злети, які допоможуть вам показати себе в новому і несподіваному вигляді. Завтра на вас чекає піднесений настрій, але для цього ви повинні відкинути звичні способи мислення та діяти оригінально. І, що дуже важливо – зосередьтеся на меті повністю.

РАК – Трійка Мечів
Гороскоп на четвер за картами Таро для Раків прогнозує їм нелегкий день, який вони проведуть у роздумах над своїм минулим і над майбутнім. Можливо, існує щось таке, що тягне вас донизу і не дозволяє впевнено рухатися вперед. Раки опиняться перед нелегким вибором, який може прямо вплинути на подальше життя та ставлення оточуючих. Будьте уважні.
ЛЕВ – П’ятірка Жезлов
Цю карту складно назвати позитивною, але при цьому саме її допомога стане в нагоді вам у досягненні істини. Гороскоп на сьогодні для Львова попереджає про конфлікт. Не виключені сімейні “розбирання” та з’ясування стосунків з колегами по роботі. Ще одне значення карти – внутрішня боротьба, що з переоцінкою цінностей. Тому гороскоп на четвер радить представникам цього знаку Зодіаку бути готовим до всього, будь-які події в житті вас тільки загартовують і подарують запас нових сил для подальших звершень.
ДІВА – Дама Кубків
Сьогодні ви можете зустріти витончену, мудру жінку, яка має розвинену інтуїцію і п’яте почуття. Саме ця дама уособлює вашу удачу – вона супроводжуватиме у всіх починаннях. День може бути пов’язаний із прозріннями та отриманням дуже важливої ​​інформації – завдяки підказкам ззовні або вашим власним відкриттям. Приділяйте особливу увагу “знакам” – вони будуть дуже промовистими.
ТЕРЕЗИ – Дама Мечів
Гороскоп на четвер, каже, що у вас може виникнути сильне бажання стати незалежним, і саме цього дня ви почнете діяти. Терези будуть користуватися своїм гострим розумом, щоб розрубати всі пута, щоб вийти на новий рівень і вдихнути повітря волі. Не виключено, що цього дня ви потребуватимете чиєїсь духовної допомоги, але неодмінно отримаєте пораду, яка вам буде по-справжньому корисною.
СКОРПІОН – Сонце
Скорпіонам у цей день пощастить по-крупному, адже вам випала одна із найкращих карт колоди! Сонце символізує найвище досягнення, успіх, визнання заслуг і навіть славу. Карта говорить про справжнє щастя, яке можливо, тільки якщо сприймати світ чистою, дитячою свідомістю, не затьмареною амбіціями, владолюбством та егоїзмом. Гороскоп на завтра каже, що цього дня ви можете усвідомити щось дуже важливе і навіть у якомусь сенсі заново народитись.

СТРІЛЕЦЬ – Колісниця
Колісниця означає значний ривок уперед. Гороскоп на сьогодні за картами Таро радить Стрільцям виявити терпіння та максимальну уважність. Ви намагаєтесь скласти власну картину світу по маленьких пазлах, складаючи їх один до одного. Але не бійтеся серйозних рішень – рвіться вперед, говоріть чітко, можете сміливо просити у долі дарунків – вона вам не відмовить, навіть незважаючи на колишні незначні помилки.
КОЗЕРІГ – Шістка Мечів
Гороскоп Таро готує вам кардинальні зміни: карта, яка випала вам, означає, що зовсім скоро ви зможете досягти нових берегів. Поки що ви десь на середині між повною радістю і сумним прощанням. Який з цих варіантів зрештою вибрати – залежить тільки від вас і вашого світогляду. У четвер вам варто ризикнути і зробити якийсь крок, якого ви дуже боялися.

Водолій – Двійка Денаріїв
Двійка Денаріїв символізує відсутність балансу у всіх аспектах життя: ви кидаєтеся між двома таборами і не можете вибрати жодного з них. Найчастіше така поведінка призводить до розпорошення власних сил та нездатності мислити об’єктивно. Намагайтеся сьогодні визначити для себе пріоритети на найближчий час і сконцентруватися на них – тільки так зможете знайти гармонію і визначитися з пріоритетами на майбутнє.
Риби – Туз мечів
Напевно, ви сьогодні зможете дійти якогось життєво-важливого висновку, і це здорово допоможе вам у майбутньому. Гороскоп на сьогоднішній день радить: задумайтеся над тим, що заважало вам рухатися вперед і прийміть досить жорстке рішення з позицій сили, волі та розуму.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Полесье отказалось отпускать своего футболиста на Олимпиаду-2024

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua