Goodnews.ua


Гороскоп на 31 січня 2022 року за картами Таро: всі знаки зодіаку

Январь 31
18:09 2022

Гороскоп на понеділок, 31 січня 2022 за картами Таро для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН – Віра (Верховний Жрець)
Вам випала дуже позитивна карта, що символізує якесь полегшення та зміну обставин. Вищі сили на вашому боці, тому гороскоп на сьогоднішній день радить Овнам скористатися цим і ризикнути зробити щось таке, що взагалі не вписується в рамки типової для вас поведінки. Ймовірно, настав час не тільки змінюватися внутрішньо, а й розповісти про це всьому світу.
ТЕЛЕЦЬ – Правосуддя
Тільці мають досить різку і вперту вдачу, через що часто потрапляють у незручні ситуації, але щиро не розуміють, у чому полягає їх промах. Настав час замислитися над своєю поведінкою та дещо змінити модель взаємодії із соціумом. Гороскоп на завтра натякає на те, що настав час звернути увагу на ступінь відповідальності за свої вчинки. Як ви робите, так і з вами надійдуть, причому в самий невідповідний момент.
БЛИЗНЮКИ – Повішений
Близнюки останнім часом є справжніми щасливчиками: вам щастило буквально у всіх починаннях, а з будь-якої незручної ситуації ви виходили “сухими”. Але життя не стоїть на місці і тепер вам доведеться непогано постаратися для того, щоб знову завоювати прихильність вищих сил. Карта символізує закінчення певного циклу подій, тому якщо ви давно хотіли почати все з чистого аркуша – гороскоп на четвер радить почати впроваджувати це в життя.

РАК – Туз Жезлов
У житті Раків спостерігався застій, але з приходом четверга ця ситуація кардинально зміниться. Долеві події буквально вриватимуться у ваше життя, а його ритм нагадає виверження вулкана. Вибух, вогонь та стрімке оновлення енергії – ось що обіцяє вам гороскоп на сьогодні. Можливо, доведеться зробити якусь жертву, проте якщо це буде зроблено щиро – нагорода не забариться.
ЛЕВ – Десятка Жезлов
У розкладі на четвер для Львова карта Десятка Жезлов позначає певний фінал. Можливо, ви стоїте на шляху великих змін, які можуть помітно підкосити вас. Обставини дійшли до тієї стадії, коли ускладнення, перешкоди та тиск буквально нагинатиме вас до землі. Так, настав час припиняти літати в хмарах, починайте діяти рішуче і жорстко.
ДІВА – Туз Кубків
Туз Кубків є однією з найсприятливіших карток у колоді Таро. Його поява у розкладі на завтра пророкує швидкі позитивні зміни у долі. Оскільки масть Кубків головним чином “відповідає” за любовні переживання, Туз Кубків, що випав, – знак того, що незабаром у ваше життя увійде велике почуття. Головне, встигнути зрозуміти, що це саме воно. Варто підкреслити, що гороскоп на четвер не обіцяє вам, що це почуття буде кардинально новим, можливо, ви просто встигли забути про щось важливе.
ТЕРЕЗИ – Лицар Кубків
Пажі в Таро символізують мінливість та непостійність. Отже, якщо вам випала ця карта, ви не можете слідувати чітко визначеної позиції і постійно кидаєте почате на половині шляху. Гороскоп на сьогодні радить припиняти поводитися легковажно, оскільки стабільність дозволить вам досягти задуманого набагато раніше.
СКОРПІОН – Король Кубків
Король Кубків – символ переможця, негласного лідера та людини, яка може вести за собою юрби людей. Ви приваблюєте багатьох і підкупаєте своєю безпосередньою харизмою, але самі не розумієте цього. Останнім часом про вас постійно говорять як про людину, у якої немає і не може бути ворогів. Але іноді все ж таки варто виявляти жорсткість, не боячись когось образити. Пам’ятайте, настав той період, коли варто подумати про себе насамперед.

СТРІЛЕЦЬ – Сімка Денаріїв
Сімка Денаріїв говорить про те, що настав час запастися терпінням і трохи зменшити темп, до якого ви звикли раніше. Іноді Стрільці йдуть напролом, не помічаючи важливих сигналів долі. Надмірна впевненість у своїй правоті не завжди відповідає дійсності, а впертість дратує та відштовхує від вас оточуючих.
КОЗЕРІГ – Двійка Мечів
Меч – стрімко наростаюча, імпульсивна сила, що охоплює людину в період пристрасті та любовного захоплення. Але в розкладі на завтра карта говорить про те, що ця сила рано чи пізно починає шукати вихід зовні. Ви багато тримаєте в собі, а будь-яка пристрасть обов’язково має бути “виплеснута” з душі: інакше людина просто не зможе нормально жити та працювати.

ВОДОЛІЙ – Десятка Мечів
Десятка Меч вказує на шквал негативних емоцій і страху перед майбутніми подіями. Ви можете запитати себе: невже колишніх неприємностей було мало і необхідно ще далі йти цим же шляхом? Але життя не таке просте, як вам здавалося раніше. Гороскоп на завтра каже, що вам дійсно необхідно ще більше заглибитися в неприємні та гнітючі події, а також поринути у відповідні важкі емоції.
РИБИ – Лицар Денаріїв
Ця карта символізує людину, яка звикла бути сполучною ланкою між різними людьми. Самі по собі на даному етапі життя ви не уявляєте цінності для соціуму, і такий стан речей виною теж ви самі. Занадто багато подій ви ігнорували, надто часто відмовлялися робити вчинки та нести відповідальність за них. За своєю природою ви – людина обережна і передбачлива, але занадто полохлива, а доля не любить трусів.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Экс-форвард Динамо перешел в необычный чемпионат

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua