Goodnews.ua


Гороскоп на 29 листопада 2021 року за картами Таро: всі знаки зодіаку

Ноябрь 28
09:42 2021

Гороскоп на понеділок, 29 листопада 2021 за картами Таро, для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН – Вісімка жезлів
Вісімка Посохов це карта великої сили та швидкості. Ця енергія може співвідноситися з тим, що оточує вас, або з ментальними процесами, які в цей момент ефективні і продуктивні. Ви добре працюєте і всі ваші цілі у вас в руках.
ТЕЛЕЦЬ – Трійка кубків
Радуйтеся життю та повноті буття, і не забудьте подякувати долі за те, що вона дала вам. Найкраще буде розділити цю радість з вашими близькими та друзями. Але маски на цій карті також можуть означати насильницьку радість – тож ми посміхаємося, щоб інші не помітили біль.
БЛИЗНЮКИ – Світ
29 листопада ви перестанете бути рабом своїх швидкоплинних бажань і пристрастей, не гнатиметеся за привидами і набудете внутрішньої рівноваги. Ця карта віщує безперечний успіх задуманого, причому незалежно від сфери діяльності.

РАК – Повішений
Повішений – одна з найтаємничіших і найбагатших асоціаціями карт. Енергія, яку вказує ця карта, може ставитися до крайнощів. Іноді ми жертвуємо собою через почуття провини, інакше кажучи, зображаємо мученика. Іншим часом – можемо плисти проти течії.
ЛЕВ – Лицар жезлів
Ваш темперамент дасть про себе знати, і вам захочеться “все і відразу”, або ж ви потрапите в ситуацію, де пристрасті будуть розжарені. Головне не будувати далекосяжних планів. Якщо ваші емоції вимагають виходу, підберіть для них потрібні підмостки.
ДІВА – Місяць
Вовк та собака, які зображені на карті символізують два різні стосунки до підсвідомості. У вашому житті немає яскраво виражених цілей та завдань. Ви сліпо марите в майбутнє, спотикаючись на кожному кроці.
ТЕРЕЗИ – Король кубків
Ви повинні навчитися керувати своїми почуттями та дати їм волю. Не приховуйте емоцій. Якщо у вас перед очима буде ясна мета, ви дуже скоро переконаєтеся, що емоції та багата фантазія лише допомагають вам швидше досягти її.
СКОРПІОН – Сімка денаріїв
Ця карта говорить про чесноти терпіння. Потрібно дочекатися правильного моменту, перш ніж починати діяти. Часто вибір правильного моменту може помітно позначитися на результаті наших зусиль. Карта також вказує, що вирощене вами тепер може зростати саме.

СТРІЛЕЦЬ – Четвірка мечів
Настав час відійти від справ та відпочити. Спіть, або медитуйте, або вирушайте на прогулянку, або поринайте у спогади – робіть все, щоб дати своєму розуму відпочити від проблеми, що займає вас.
КОЗЕРІГ – Лицар мечів
Ця карта символізує злети розуму, будь то політ уяви чи винахідливості. Ви повинні безмежно зосередитися на своїй меті, щоб ніщо вас не відволікало, оскільки Лицар намагається перемогти земне тяжіння чистою силою волі.

ВОДОЛІЙ – Дев’ятка денаріїв
Карта вказує, що ви досягли успіху у створенні такого оточення, яке вам дійсно до вподоби. Ви багато працювали і заслужили право насолодитися результатом своїх нелегких праць. Ви залишилися одні і самі відштовхуєте допомогу.
РИБИ – Правосуддя
Правосуддя це одна з тих карт, назва яких також є добрим описом значень. Чесність, рівність і справедливість стають переважаючими принципами, з якими ви мешкаєте своє життя. Без цієї енергії життя було б зведене до простого виживання.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Фибромиалгия: 4 эффективные позы для снятия боли

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua