Goodnews.ua


Гороскоп на 25 грудня 2021 року за картами Таро: всі знаки зодіаку

Декабрь 24
15:25 2021

Гороскоп на суботу, 25 лютого 2021 року, за картами Таро передбачає насичений на події день для всіх знаків Зодіаку.

ОВЕН – П’ятірка денаріїв
Гороскоп поп карт Таро говорить про те, що вам не вдасться задовольнити свої потреби, і справи підуть, на жаль, зовсім не так, як планувалося. Можливо, досі ви самі неуважно ставилися до своїх справ і свого власного благополуччя.
ТЕЛЕЦЬ – П’ятірка кубків
Готуйтеся до прикростей. Якщо ви вже заздалегідь раділи чомусь або вважали за справу вирішеним, то цей день вас розчарує. Якщо ж ви зазнали розчарування у справді серйозній справі, то прийміть свою поразку з честю і не приховуйте її перед іншими.
БЛИЗНЮКИ – Імператриця
На карті зображена жінка, що сидить на лоні природи. Від неї віє
спокоєм та умиротворенням. Також має бути з вами. Будьте мовчазні та впевнені в собі та власних силах.

РАК – П’ятірка мечів
Ракам доведеться вплутатися в бій проти чиєїсь підлості, зловмисності чи наклепів. Б’йтеся, поки вистачить сил, і пам’ятайте, що навіть найтемніший день врешті-решт зміниться чимось хорошим і можна буде відпочити.
ЛЕВ – Палац мечів
Плани та їх реалізація, нові знання, нова справа – те, що вам потрібно. Путівна зірка та надія вкажуть вам шлях, а пристрасть, активність та енергія допоможуть виконати усі плани. Також ця карта символізує активний чоловічий початок, особистісне зростання, творчість і силу волі.
ДІВА – Паж денаріїв
Дівам буде шанс, на який вони можуть сміливо розраховувати, навіть якщо нічого подібного не очікували. Реагуйте відразу, коли вам запропонують, наприклад, укласти вигідну угоду, надати практичну допомогу чи моральну підтримку.
ТЕРЕЗИ – Дев’ятка жезлів
Можете сміливо зустріти цей день гарною порцією недовіри ні до кого, ні до чого. Будьте напоготові і не “розкривайтеся” навіть з того боку, звідки не чекаєте на небезпеку. А якщо у вас до того ж нещодавно була сварка з кимось чи інша неприємна ситуація, то вам треба особливо остерігатися вплутуватися в цю справу знову.
СКОРПІОН – Маг
На карті зображено людину, з молодим обличчям та мудрими очима, яка стоїть на самоті. Це означає, що цього дня Скорпіонам необхідно бути сконцентрованими на собі і не намагатися ніким маніпулювати, щоб не залишитися на самоті.

СТРІЛЕЦЬ – Паж мечів
Стрільців критикуватимуть, а пропозиції можуть відкинути. Будьте готові до цього і не намагайтеся перейти в контратаку. Можливо, та критика, яку вам доведеться вислухати, справді містить чимало цінного.
КОЗЕРІГ – Вісімка кубків
Козерогам доведеться розлучитися з тим, що їм було давно або добре знайоме, або здавалося зрозумілим. Настав час шукати нові шляхи. Навіть якщо вас це засмутить, не відступайте і вирушайте в дорогу.

ВОДОЛІЙ – Дама денаріїв
Не слухайте нікого, не давайте нікому маніпулювати вами. Спокійно та послідовно робіть те, що намітили раніше. Адже ви знаєте, що добре вино визріває роками. Ось і не забувайте про свої довгострокові плани і обробляйте свій виноградник терпляче і старанно.
РИБИ – Шістка мечів
Риб очікують зміни, або чекає щось незвичайне. Головне – не опускати руки та не відмовлятися. Зробіть потрібний крок рішуче і тверезо, а потім огляньтеся. Напевно, знайдеться хтось, хто зможе допомогти вам.

Share

Статьи по теме

Останні новини

5 гормонов, которые влияют на увеличение веса

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua