Goodnews.ua


Гороскоп на 22 жовтня 2021 по картах Таро: всі знаки зодіаку

Октябрь 21
10:28 2021

Гороскоп на п’ятницю, 22 жовтня 2021 року по картах Таро.

Дівам і Рибам слід берегти себе в цей день і не витрачати сили на непотрібні клопоти, а ось Левам і Овнам необхідно ретельно потрудитися.

ОВЕН – Туз денарієв
Останнім часом, ви вже неодноразово переживали періоди пригніченості і безпричинного роздратування. Всі ці тривожні ознаки вказують на те, що нинішній уклад вашого життя вичерпав себе: настав час готувати майбутні зміни. Дочекайтеся зручного моменту і починайте власний бій за своє щастя. Зовсім скоро ви звикнете до нового укладу свого життя і все піде своєю чергою.
ТЕЛЕЦЬ – Вісімка мечів
Коли в розкладі з’являється ця карта, вона означає, що ви повертаєтеся обличчям до Місяця, іншим словом, до джерела своєї інтуїції. У більш загальних термінах, ця карта може означати повернення до витоків, або звернення уваги на приховані або найменш очевидні аспекти.
БЛИЗНЮКИ – Лицар кубків
Останнім часом, ви вже неодноразово переживали періоди пригніченості і безпричинного роздратування. Всі ці тривожні ознаки вказують на те, що нинішній уклад вашого життя вичерпав себе: настав час готувати майбутні зміни.

РАК – Дама жезлів
Не слухайте нікого. Спокійно і послідовно робіть те, що намітили раніше. Не забувайте про своїх довгострокових планах. Ви зустрінетеся з доброю жінкою, що володіє великим материнським серцем, і ця зустріч зіграє певну роль у вашій долі.
ЛЕВ – Четвірка жезлів
Прийшов час діяти і реалізовувати свою мрію, бажати і домагатися. Вам доведеться взяти ініціативу в свої руки, показати свою перевагу, а також проявляти силу волі, йти до мети і розкрити свій потенціал.
ДІВА – Десятка денарієв
Ви можете пережити щось незвичайне. Можливо, на роботі вам випаде якийсь захоплюючий шанс, або в особистому житті відбудеться цікава зустріч, і з цієї іскри потім розгориться полум’я. Так чи інакше, не пропускайте подібних знаків. Головне пам’ятайте, що ви людина і вам, як і іншим, потрібен час на себе і на власні потреби.
ТЕРЕЗИ – Дама мечів
Всіма шляхами уникайте стресових ситуацій. Ваші внутрішні демони і ангели, які оберігають вас тільки і чекають, щоб поневолити ваш розум. Не шукайте схід власного сонця, а постарайтеся не відправитися в захід. Ви самі відштовхуєте від себе успіх і удачу, хоч і не помічаєте цього.
СКОРПІОН – Вісімка денарієв
Не думайте про те, що вам все зійде з рук. Там де ваше серце – там
ваша скарбниця. Ви відвертаєтеся від проблем, а не вирішуєте їх. Не заважайте собі працювати над помилками і налагоджувати зв’язки з людьми. Будьте впевнені в тому, що вас зможуть зрозуміти. Крім того, ви постійно втрачаєте щось важливе, щось турбує вас. Вловіть цей момент і тоді у вашому житті настане спокій і умиротворення.

СТРІЛЕЦЬ – Шістка кубків
Згадайте про те, що ви відчували, коли були дитиною. Яке у вас найяскравіший спогад? Ви знаєте, що в цей момент відчули себе щасливим. Тоді що заважає вам бути щасливим зараз? Ви самі знаєте відповідь. Позбавтеся від того, що змушує вас сумувати. Відріжте від себе непотрібних людей і спаліть всі мости.
КОЗЕРІГ – Десятка жезлів
Ви не можете уявити собі своє майбутнє і постійно концентріруетесь на минулі невдачі. Припиніть це і тоді у вашому житті з’являться нові фарби. Перестаньте ділити світу на чорне і біле, знайдіть власну палітру і зробіть своє дозвілля.

ВОДОЛІЙ – Трійка жезлів
Прийшов час розлучитися зі своїм минулим. Рух – це життя і вам вистачить сил зрушити з місця. Доля не змогла зламати вас і ви пройшли через всі тяготи і гідно винесли всі страждання. Тепер прийшов час веселитися, радіти і почати нове життя. Вам не загрожує забуття і невдачі, якщо ви зберетеся з думками і знайдете свій істинний шлях.
РИБИ – Туз кубків
Ви намагаєтеся відшукати щастя в простих речах і радіти кожному моменту. Незважаючи на те, що це досить складний шлях – він вірний і вам не слід сходити з нього. Долайте нудьгу і тугу. Перестаньте думати про те, що ні сталося і рухайтеся далі. Щирість – ваша головна зброя проти недоброзичливців. Почувши правду – вони складуть зброю і відступлять поступаючись перемогу вам.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Капитан Арсенала пропустит несколько недель из-за травмы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua