Goodnews.ua


Гороскоп на 21 січня 2022 року за картами Таро: всі знаки зодіаку

Январь 20
14:34 2022

Гороскоп на п’ятницю, 21 січня 2022 року, за картами Таро передбачає легкий і водночас непередбачуваний день.

Декому Гороскоп обіцяє повний приємних подій і переживань п’ятницю, а іншим представникам зодіакального кола він принесе негатив і розчарування.

ОВЕН – Король Мечів
Ця карта – сила гострого, швидкого, тонкого розуму. Сьогодні ви можете повністю відчути свою творчу, багатосторонню силу, яка часто виявляється в непередбачуваній формі. Тому те, що вам потрібно – реалізовувати. По відношенню до близьких ви будете сповнені хитрощів та іронічної зухвалості, а цинізм і критиканство стануть вашими найближчими супутниками. Не варто перегинати ціпок.
ТЕЛЕЦЬ – Двійка Жезлів
Двійка жезлів показує, що хочемо зберегти нейтральну позицію, проте ситуація змушує нас висловлюватися прямо і недвозначно. Припиніть стримувати себе і говорити, ніби вам все подобається. Нарешті настав час висловити всім і все. Не бійтеся – маленький струс піде вам на користь.
БЛИЗНЮКИ – Помірність
Таро пропонує вам карту, яка відповідає тому щасливому стану, коли людина почувається, любить себе і перебуває, тому в гармонійній рівновазі з навколишнім світом. Використовуйте момент для вирішення складних завдань – вони дадуться вам легко та невимушено. І, головне, отримуйте кайф та робіть, що хочеться. Сьогодні вдалий день.

РАК – Місяць
Ця карта вводить нас у образний світ душі, наших снів, мрій та одкровень. Сьогодні ви повинні відкрити свої найпотаємніші бажання другої половинки. По-перше, це вас зблизить, по-друге, разом фантазувати і навіть реалізувати фантазії легше
ЛЕВ – Лицар Денаріїв
Гороскоп картами Таро каже, що сьогодні для вас день творіння. Ви створюєте речі потрібні та корисні для свого майбутнього. Лицар Денаріїв уособлює стан духу, що характеризується старанністю, терпінням і наполегливістю, з якими ви повинні працювати в цю п’ятницю. Такий підхід варто виявити й у особистих стосунках.
ДІВА – Четвірка Жезлов
Четвірка Жезлов відповідає періоду миру та спокою, під час якого ми розкриваємось назустріч життю та його радостям. Сьогодні Діви можуть спати спокійно – нічого страшного чи того, що вимагає безлічі зусиль, не відбудеться. Насолоджуйтесь спокоєм та затишком.
ТЕРЕЗИ – Колесо фортуни
Карта постає або як символ нашої залежності та безпорадності перед долею, або як життєвий урок. Здається, сьогодні з вами станеться ситуація, в якій ви виявитеся безсилим. Якщо ви відчуєте, що не можете нічого змінити, просто прийміть. Вчіться сприймати життя філософськи.
СКОРПІОН – Сімка Мечів
Карта Сімка Меч показує, що сила пізнання, ясний, гострий розум перетворюються на хитрощі та інтриги, підлість та обман. Можливі непорозуміння з близькими, а також взаємні дрібні гидоти. Вони виявляться дуже болючими для обох сторін і, можливо, призведуть до тривалого конфлікту. Тож сьогодні краще стримати емоції.

СТРІЛЕЦЬ – Лицар Жезлов
Гороскоп за картами Таро обіцяє вам зайву збудливість. Вершник Жезлов символізує жар душі, але негативний бік карти – нетерпіння. Тому сьогодні ви імпульсивні та схильні до перебільшень. Досить постійно кудись бігти – зупиніться і подивіться на мир і оточення тверезо. Те, що ви побачите, виявиться несподіваним.
КОЗЕРІГ – Сімка Денаріїв
Ця карта означає терпіння та повільне зростання. Сьогодні вам не треба квапити подій, тільки рух крок за кроком допоможе вам досягти успіху. Ваш шлях до безперервного зростання починається прямо зараз – рухайтеся впевнено і не сходіть із вибраної дороги.

ВОДОЛІЙ – Паж Жезлов
Гороскоп по картах Таро обіцяє вам якусь пригоду. Сьогодні у вас є можливість вирушити в дорогу та вийти за межі звичної сфери інтересів. Це буде ризиковий хід, але він принесе вам море насолоди.
РИБИ – Десятка Денаріїв
Карта позначає період багатства, стабільності, повноти життя та впевненості у завтрашньому дні. Ви давно чекали і заслужили певну грошову винагороду, яка може стати першим внеском у подальше стабільне майбутнє – сьогодні ви її отримаєте. Завдяки матеріальному комфорту ви відчуєте духовне блаженство.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Фьюри готов отправить в нокаут Усика в предстоящем реванше

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua