Goodnews.ua


Гороскоп на 21 грудня 2021 року за картами Таро: всі знаки зодіаку

Декабрь 20
15:27 2021

Гороскоп на вівторок, 21 грудня 2021 року, за картами Таро для всіх знаків зодіаку.

Овен – Місяць
Цей день може стати днем ​​ілюзії та обману. У місячному світлі обриси нечітки, а тіні можуть перетворюватися на примар. Уява керуватиме вашими страхами і іноді провокуватиме на необдумані вчинки. Гороскоп на вівторок попереджає Овнов про те, що вони можуть зіткнутися з деякими негараздами, які не матимуть довгограючої ролі, але при цьому помітно зіпсують настрій.
Телець – Путівник
Ця карта має кілька значень, перше з яких – прагнення до “відходу від цього світу” і усамітнення. Сьогодні у вас може з’явитися бажання уникнути контакту з усіма оточуючими та просто провести час зі своїми думками. Друге значення – духовне повчання. Можливо, ви зустрінете людину, яка направить вас на правдивий шлях або не дозволить збитися з шляху. І, нарешті, третє значення говорить про позитивні зміни у вашому житті – не в останню чергу завдяки допомозі мудрих людей навколо, а також підказкам всесвіту.
Близнюки – Шістка мечів
Це карта руху до нових берегів та горизонтів. Гороскоп на сьогодні каже, що перед вами може виникнути вибір: чи вирушати в нову подорож (у переносному розумінні) чи задовольнятися звичними, хоч і набридлими, реаліями. Можуть з’явитись сумніви, що у вас недостатньо сил, що немає однодумців. Але це не так. Є й сили, і ті, хто готовий допомогти.

Рак – Десятка жезлів
Досить подивитися на цю карту, щоб зрозуміти: вона – про перезавантаження, перезапуск вашої системи управління. Гороскоп на завтра каже, що, схоже, ви реально перепрацювали, а на роботі маєте тотальний контроль, який відволікає від процесу виконання завдань. Намагайтеся проаналізувати причину. Може бути, ви намагаєтеся комусь щось довести, або, можливо, по душевній доброті допомагаєте другу, або досягли мети, яка вам не під силу.
Лев – Королева кубків
Гороскоп на завтра для Львова обіцяє багато цікавого, романтичного та душевного: на карті зображена витончена жінка, яка вміє любити і страждати. Сьогодні ви можете стати трохи проникливішим, що допоможе вам отримати потрібні відповіді на запитання. Ваше внутрішнє “я” часто даватиме підказки, інтуїція працюватиме на повну. Таро рекомендують звернути увагу на сни – вони можуть бути промовистими, а також на знаки.
Діва – Помірність
З точки зору Таро карта, яка випала представникам цього знака, вказує на розвиток навички управління часом. Гороскоп на вівторок каже, що ви можете навчитися ідеальному таймінгу саме сьогодні, тому що вам належить багато встигнути. Ще одне значення карти – визначення правильної міри, у матеріальному чи духовному сенсі.
Терези – Трійка мечів
Вам випала не найкраща мапа. Вона означає необхідність прийняття неприємного, але необхідного рішення чи якоїсь рішучої дії. Цей день навряд чи принесе вам задоволення, але ви отримаєте можливість покінчити з чимось віджившим і розчистити шлях для кращого майбутнього. Намагайтеся не приймати все близько до серця і не забувайте: будь-який дощ закінчується, а за ним приходить сонячна пора.
Скорпіон – Двійка денаріїв
У представників цього знака Зодіаку вівторок може бути дуже насиченим та нестандартним днем. Вам доведеться займатися відразу декількома справами, сидіти одночасно на двох стільцях, “жонглювати” різними завданнями та приймати рішення, про які ви раніше навіть не замислювалися. Можливі переговори, поїздки, ділове спілкування, а також веселощі та маса нової, корисної інформації. Вам доведеться швидко адаптуватися до нових умов, але це не проблема для Скорпіонів.

Стрілець – Королева мечів
Сьогодні ви усвідомлюєте, що незалежність є для вас особливою цінністю. Ви почнете діяти, щоб знайти її. Використовуючи гострий розум, ви будете позбавлятися зв’язків, які сковували вас і приносили величезну кількість дискомфорту в повсякденне життя. І це справді хороша ідея, тому що допоможе вам відпочити і знайти нові сили. Таро рекомендують лише не оголошувати війну усьому світу.
Козеріг – Сила
Ви отримаєте перемогу над власними страхами та побоюваннями, які переслідують вас останнім часом. Сьогодні ви зрозумієте, що більше не є їхнім рабом. Ви вийдете на новий рівень особистісного розвитку і матимете всі підстави пишатися собою. Гороскоп на вівторок пророкує, що в цей день ви будете здатні вирішити будь-який конфлікт, знайти правильний підхід до будь-якої людини, використовуючи мудрість, такт, терпіння та силу переконання.

Водолій – Імператриця
Імператриця – карта родючості у всіх його проявах. Вам настає період духовного відродження або морального перезавантаження. Сьогодні ви можете відчути приплив натхнення та створити масу нових ідей, або створити шедевр своїми руками.
Риби – Лицар Денаріїв
Вам випала грошова картка. Сьогодні ви зможете присвятити день підбиттю проміжних підсумків своєї діяльності або оцінці свого добробуту. Гороскоп на вівторок каже, що ви залишитеся задоволені результатами. Причому ваші перспективи позитивні. На це вказує мирний краєвид та рівнина – символ спокійного, безпроблемного поступу вперед.

Share

Статьи по теме

Останні новини

У Чорному морі — один ворожий ракетоносій

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua