Goodnews.ua


Гороскоп на 20 жовтня 2021 по картах Таро: всі знаки зодіаку

Октябрь 19
18:17 2021

Гороскоп на середу, 20 жовтня 2021 року по картах Таро для всіх знаків зодіаку.

Овен – Дев’ятка Мечів
Другий день поспіль вам випадає одна і та ж карта! Це означає, що те, з чим вона пов’язана, буде актуально для вас і сьогодні. Повторимо сказане вчора. Цей день може бути пов’язаний зі страхами, поганими передчуттями, побоюваннями. Ви можете втратити віру в себе і в завтрашній день. Може виникнути відчуття, що ви безпорадні і самотні, а ваші вороги – могутні і численні. Але насправді – це тільки нічний кошмар, не більше. Таро запевняють: у вас немає причин для подібного настрою. Візьміть себе в руки і радійте життю.
Телець – Вежа
Вам випала не найкраща карта, але те, що станеться в цей день, буде дуже корисно для вас в майбутньому. На ній зображено руйнування будинку. Схоже, сьогодні ви можете зіткнутися з дуже швидкими і занадто радикальними змінами, до яких ви будете не готові. Події будуть розвиватися дуже швидко. Не виключено, що доведеться пожертвувати чимось, що важливо і дорого для вас. Але через якийсь час ви зрозумієте, що все це було на краще. Розчищено місце для чогось нового і кращого у вашому житті.
Близнюки – Четвірка Мечів
Це карта паузи посеред битви. В даний час ви задіяні в якомусь процесі, який вимагає від вас активності, зібраності, концентрації, сміливих дій. Але сьогодні вам надано спокій серед суєти. Можливо, він потрібен для відновлення сил – фізичних і душевних. Помедитуйте, якщо ця практика близька вам. Це допоможе відпочити і розуму, і тіла.

Рак – Шут
Сьогодні ви можете почати рух до нової мети. На карті зображено людину, який вирушає в дорогу. На плечі він несе торбинку з вантажем колишніх проблем – її рекомендується викинути. Прямо перед ним розверзлася прірва, але він не бачить її – це вказівка ​​на те, що не слід нехтувати заходами. Таро обіцяють: ви досягнете своєї мети, але будьте готові до того, що шлях до неї буде неблизький і важкий.
Лев – Повішений
Сьогодні вас можуть “підвісити” – в переносному сенсі слова. Ваші дії і слова ніяк не впливатимуть на ситуацію. Вам доведеться змиритися з роллю стороннього спостерігача. Повисіть трохи і подумайте, чому ви опинилися в такій ситуації, яку помилку допустили. Або просто скористайтеся нагодою поглянути на світ з нової точки зору.
Діва – Маг
Вам випала прекрасна карта! На ній зображена людина, який велить стихіями. Йому підвладне все, і немає нічого, що він не міг би зробити. Може бути, сьогодні ви і не будете всемогутнім, але нові можливості і здібності у вас точно з’являться. Виявиться якийсь дар – фізичний або метафізичний, – завдяки якому ви зможете зробити набагато більше, ніж зазвичай. Скористайтеся цим і сміливо втілюйте мрії в реальність.
Ваги – Двійка Кубків
Це чудова карта взаємної любові, взаємного почуття і розповісти про себе. Відносини з оточуючими сьогодні будуть по-справжньому серцевими і душевними. Ви можете зустріти кохання всього свого життя або насолодитися часом, проведеним разом зі своєю другою половинкою. Карта символізує обмін (кубки в руках дівчини і юнаки). Це може бути обмін думками, ідеями, емоціями, або обмін в інтимному сенсі слова. До речі, сьогодні можливе зачаття дитини. Його душу символізує зображення вгорі карти.
Скорпіон – Четвірка денаріями
На карті зображено людину, яка не хоче розлучатися зі своїми заощадженнями – він міцно тримає їх у руках. День може бути пов’язаний з прагненням зберегти нажите або зі спробами його примножити. У цей день ви будете боятися змін, хоча Скорпіонам це і не властиво. Це загрожує застоєм і регресом. Рекомендація Таро така: не треба “прикипати” душею до кого-небудь або до чого-небудь. Якщо справи підуть не так, як треба, то тільки з цієї причини.

Стрілець – Закохані
Карта говорить про непростому виборі, з яким ви можете зіткнутися сьогодні. Причому, мова йде не про побутові речі, а про питання глобальних і навіть екзистенціальних. Як мінімум – про вибір між двома людьми, як максимум – про вибір шляху для подальшої особистісної еволюції. На карті зображено Адам і Єва в райському саду, над ними височить фігура архангела Рафаїла. Цим двом доведеться вибрати вічне щастя чи гріхопадіння, рай чи пекло. Зробіть правильний вибір і ви.
Козеріг – Колісниця
Вам дісталася чудова карта. З одного боку, вона символізує активну дію, а з іншого – шана, повага і лідерство. На ній зображена людина, що направляє колісницю. У ній він везе щось дуже цінне, що довірили тільки йому. Сьогодні може різко підвищитися ваш соціальний статус, вас будуть цінувати більше звичайного. Таро рекомендують скористатися плодами цього дня, але все-таки не забувати про те, що “коні” (дрібниці або власні пориви) необхідно тримати під контролем.

Водолій – Двійка Денаріїв
Сьогодні Всесвіт буде перевіряти вас на гнучкість. Втім, вам не звикати. Доведеться перемикатися з одного завдання на інше, “жонглювати” обов’язками і дорученнями. Символ нескінченності, зображений на карті, натякає на нескінченність змін. Таро рекомендують прийняти той факт, що в світі немає нічого стабільного – все перебуває в постійному русі. Якщо ви готові до вічних змін, цей день обіцяє вам тотальне задоволення.
Риби – Дев’ятка денаріями
Це приголомшлива карта задоволення і достатку життям! Сьогодні вас буде влаштовувати абсолютно все: ваше оточення, ваша робота, ваші перспективи і навіть ваша зовнішність. З’явиться впевненість в завтрашньому дні, віра в свої сили. Ви будете натхненні новими ідеями і проектами. Таро також рекомендують бути готовим до приємних сюрпризів.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Мудрик получил среднюю оценку за матч с Гентом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua