Goodnews.ua


Гороскоп на 14 лютого 2022 за картами Таро: всі знаки зодіаку

Февраль 13
22:10 2022

Гороскоп з карт Таро на понеділок, 14 лютого, рекомендує всім знакам Зодіаку витратити день на вирішення важливих завдань.

Овнам та Дівам слід зробити важливий вибір, а ось Левам – добре відпочити.

Овен – Десятка мечів
Це день підбиття підсумків. Можливо, ви не готові попрощатися з кимось або з чимось, тим більше, якщо йдеться про найдорожчий для вас. Хоча, можливо, ви вже радієте своєму закінченню своїх неприємностей, прикростей або страждань.
Телець – Паж жезлів
Отримавши знак або шанс, не пропускайте його, навіть якщо він пов’язаний із ризиком. Не вірте пропозиціям і обіцянкам, які можуть виявитися швидкоплинними. Можливо, на роботі вам представиться якийсь цікавий шанс, або в особистому житті відбудеться цікава зустріч, і з цієї іскри потім розгориться полум’я.
Близнюки – П’ятірка мечів
Перестаньте вичікувати: краще чесно програти, ніж здатися без бою. Не вплутуйте в сумнівні справи та проекти. Якщо ви цього разу будете готові вступитися за правду і стояти до кінця, то, можливо, в майбутньому ви будете позбавлені подібних ситуацій.

Рак – Десятка кубків
Ви маєте причину для радості. Можливо це успішно завершена робота, і може бути зустріч із симпатичними людьми. Не виключено, що мова піде про нове кохання чи дружбу. Позначте собі куди саме приведе вас доля цього дня.
Лев – Десятка денаріїв
Вам потрібно відчувати магію у буденному. Краса та потенціал, приховані у матеріальних предметах навколо нас. Укладайте вигідні угоди та радійте своєму успіху. Не піддавайтеся жадобі до руйнування.
Діва – Дев’ятка жезлів
Грандіозна боротьба близька до завершення. Не розслабляйтеся на випадок непередбачуваної слабкості. Будьте обережними, не підставляйте себе під удар і не відступайте. Не ломіться в замкнені двері, але й самі не замикайтеся у собі.
Терези – Лицар мечів
Уникайте конфлікту. Якщо ж у вас не вийде, то дивіться, щоб він не призвів до різкого охолодження та погіршення атмосфери в колективі. Вам потрібно лише зберігати ясну голову та реагувати тверезо та холоднокровно. Намагайтеся не захоплюватися, продумуйте свою тактику та дискутуйте без емоцій.
Скорпіон – Трійка денаріїв
Вам необхідно набувати майстерності та знання в будь-якій області, робити щось вишукане з грубого, сирого матеріалу. У вас є сила використовувати трансформуючі енергії, щоб надати форму вишуканим творам.

Стрілець – Король кубків
Емоція досягла тієї стадії, коли вже готова проявитися у відносинах чи якомусь етапі відносин. Ви готові повідомити інших про свої почуття. Ви досягли достатньої зрілості і можете давати рекомендації та допомагати іншим спілкуватися.
Козеріг – Дама денаріїв
У багатому одязі та прикрасах, Королева Монет, безсумнівно, насолоджується всім найкращим у житті. Ви повинні зробити те саме. Не думайте про негатив. Настав період спокійної насолоди матеріальними насолодами, а також час бути щедрим з іншими.

Водолій – Туз жезлів
Спалах натхнення настане раптово. Обнадійливий початок чогось нового зможе надати вам сил рухатися лише вперед. Сила волі та рішучість – це те, що має супроводжувати вас протягом цього дня.
Риби – Верховний жрець
Ви глибоко вірите у щось. Але зараз вам слід знаходити значення вище і нижче за матеріальний світ. Етика та мораль допоможуть вам вийти на правильний шлях. Ваша життєва філософія, релігійні вчення та традиції предків також зможуть вам допомогти.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Матвиенко — лучший игрок матча Болонья — Шахтер в Лиге Чемпионов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua