Goodnews.ua


Гороскоп на 11 жовтня 2021 по картах Таро: всі знаки зодіаку

Октябрь 10
10:41 2021

Гороскоп на понеділок, 11 жовтня, 2021 року, за картах Таро для всіх знаків зодіаку

ОВЕН – Вісімка жезлів
Ваша юність пройшла низкою чорних смуг і ви до сих пір зберігаєте образу на світ. Постарайтеся знайти внутрішній спокій і рівновагу. У вас все вийде, якщо ви докладете зусиль. Чи не застрявайте в павутині з сірих днів, не давайте собі опускати руки. Продовжуйте будувати свою фортецю і зміцнюйте стіни для власного захисту.
ТЕЛЕЦЬ – Трійка кубків
11 жовтня ви будете переможцями. Але ви до сих пір відчуваєте себе загублену овечку серед зграї вовків. І в цьому ваша головна слабкість через яку ви не відчуваєте належної радості. Пам’ятайте про свою внутрішню силу і не давайте нікому маніпулювати вами. Чи не потискайте руку всім підряд, ведіть за собою і оточіть себе тільки сильними духом людей.
БЛИЗНЮКИ – Світ
Ваша безмежна душа хоче знайти спокій. Ви, подібно мандрівникові в пустелі, не можете знайти особистий оазис. В цей день вам вдасться зробити це. Ви знайдете те, що шукали так довго. Зараз у вашому будинку немає вікон і промені світла не пробиваються в це темне і похмуре приміщення. Але 11 жовтня біля вас є реальний шанс виправити ситуацію.

РАК – Повішений
Платіть за рахунками. Ви занадто часто виходили сухим з ​​води, тому прийшов час розплачуватися за власні вчинки. Прийміть все з гордо піднятою головою, не показуйте нікому свій страх. У вас попереду світле майбутнє і вам слід зробити все, щоб не упустити свій шанс на спокій і щастя.
ЛЕВ – Лицар жезлів
У вас є те, що ви можете втратити. Ви стали краще останнім часом, але не надали цьому значення. Хваліть себе. Ви сильні і багато хто не впоралися б із тими завданнями, які ви вирішуєте кожен день. Чи не тоніть в королівстві кривих дзеркал. Будьте немов лицар. Тільки ви зможете захистити своїх близьких. Чи не огортає власні плани в саван.
ДІВА – Місяць
Приймайте рішення виважено. Не робіть необдуманих вчинків. Ви ніколи не зможете повернутися назад, тому не озирайтеся на минуле. Дивіться тільки вперед. 11 жовтня вам доведеться поборотися з собою, але це тільки зробить вас сильніше. Ви, подібно вовку, ведете свою зграю за собою і подібно собаці, залишаєтеся вірними своїм принципам та ідеям.
ТЕРЕЗИ – Король кубків
Відпускайте образи. Не тримайте зло в собі, дайте йому розчинитися і покинути вас. Поки ви будете нести таку тяжку ношу – ви не зможете рухатися далі. Крім того, через це ви постійно погано себе почуваєте. 11 жовтня – хороший день, щоб обміркувати все і прийняти найголовніше рішення у вашому житті. Джерела радості оточують вас, але ви вперто не помічаєте їх.
СКОРПІОН – Сімка денарієв
Коли випадає ця карта – вас чекає приємний сюрприз. Чекайте на справжній подарунок від Всесвіту. Ви на правильному шляху, тому не сходите з нього. Постарайтеся в цей день приймати тільки правильні рішення, які не перчать вашій совісті. Пам’ятайте, що над серцем не владна навіть смерть, а в любові завжди перемагає щирість.

СТРІЛЕЦЬ – Четвірка мечів
Ви намагаєтеся виправдати себе і свої вчинки. навіть коли чините погано і шкодите іншим. Припиніть це, інакше незабаром весь негатив повернеться до вас. Ви одержимі помстою і тому уразливі. Відпустіть ситуацію і доля приведе вас в потрібне місце.
КОЗЕРІГ – Лицар мечів
Зараз не найкращий час для нових починань. Щоб виміряти лінію своєї долі – вам необхідна допомога. У цей день ви будете наповнені красою і удачею, тому сміливо вступайте в бій з “драконами”. Рятуйте невинних і боріться за свою любов, але завжди пам’ятайте про кінцеву мету. Оголюючи меч – уважно дивіться на противника.

ВОДОЛІЙ – Дев’ятка денарієв
Водоліям слід звернути увагу на свої сни. У них ховається знак, на який вам необхідно покластися і слідувати йому. Все саме приховане, то, що ви шукайте насправді знаходиться на самому видному місці і вам слід тільки придивитися. Пам’ятайте, що ніхто не подарує вам тепло, якщо ви самі того не захочете. А чудовиська з тіней оживуть – якщо ви продовжите ховатися за маскою тіні.
РИБИ – Правосуддя
11 жовтня гороскоп по картах Таро радить вам розслабитися. Без вас не згаснуть зірки і все буде йти своєю чергою. Це не означає, що ви не приносять користі. Просто вам, як і будь-якій людині потрібен відпочинок і позитивні емоції. Не думайте про погане.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Росія вдарила КАБами по Харкову, у трьох районах міста пролунали вибухи

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua