Goodnews.ua


Фонд держмайна виставив на продаж Кіровоградський хлібокомбінат

Июль 17
18:15 2024


Фонд державного майна України оголосив на 18 липня онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Кіровоградський комбінат хлібопродуктів № 2».

Про це повідомляє пресслужба ФДМУ, передає Укрінформ.

«Торги відбудуться у системі «Прозорро.Продажі» 18 липня, цінові пропозиції приймаються до 17 липня. Стартова ціна лота – 17,1 млн гривень без ПДВ», — йдеться у повідомленні.

Кіровоградський комбінат хлібопродуктів № 2 спеціалізується на виробництві продуктів борошномельно-круп’яної промисловості. Станом на 31 березня 2024 року чисельність працівників підприємства складає 18 осіб.

Читайте також: ФДМУ призначив керівника Фонду аграрних інвестицій

До складу єдиного майнового комплексу входять 111 одиниць нерухомого майна (виробничі, складські, адміністративні, допоміжні будівлі та споруди тощо) загальною площею 108 636,5 м кв.

На балансі підприємства знаходиться 16 одиниць транспортних засобів та спецтехніки та 2 185 одиниць рухомого майна (обладнання, меблі, інвентар, комп’ютерна та офісна техніка тощо).

Загальна площа двох земельних ділянок під комплексом становить 19,1500 га.

Станом на 1 травня поточного року частину нерухомого майна підприємства загальною площею 59,3 м кв. передано в оренду.

Читайте також: Фонд держмайна продав Зірненський спиртзавод за ₴60 мільйонів

Відповідно до встановлених умов продажу новий власник зобов’язаний не допустити звільнення працівників та погасити заборгованості протягом 6 місяців.

Як повідомлялося, Фонд державного майна України цього місяця планує оголосити чергові торги з продажу Білгород-Дністровського морського торговельного порту.

Share

Статьи по теме

Останні новини

У середу відключення не прогнозуються — Укренерго

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua