Goodnews.ua


Boeing підвищить зарплати співробітниками на 25% для уникнення масштабного страйку

Сентябрь 10
05:46 2024


Авіакомпанія Boeing досягла угоди із профспілкою, яка представляє понад 32 000 працівників тихоокеанського північно-західного регіону США, що допоможе запобігти масштабному страйку у п’ятницю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Результатом угоди може стати чотирирічний контракт, який передбачає загальне підвищення заробітної плати працівникам на 25%, а також зобов’язання побудувати наступний комерційний літак у районі Сіетла, штат Вашингтон.

Зазначається, що це є важливим кроком для нової гендиректорки Boeing Келлі Ортберг, яка очолила компанію минулого місяця із дорученням повернути якість на авіабудівному підприємстві.

Перша за 16 років повноцінна трудова угода також передбачатиме кращі пенсійні виплати і надання профспілці більшого внеску у безпеку та якість виробничої системи. У профспілці назвали цю угоду найкращим контрактом, який вона коли-небудь укладала. Згідно з очікуваннями, члени профспілки ухвалять угоду у четвер, 12 вересня.

Водночас працівники Boeing можуть відхилити угоду, якщо вона не отримає підтримки серед більшості співробітників компанії, йдеться у матеріалі.

Читайте також: Boeing відновлює поставки літаків 737 MAX до Китаю

Boeing бореться із кризою якості літаків і перебуває під пильною увагою з боку регуляторів і клієнтів після того, як у січні на літаку MAX авіакомпанії Alaska Air під час польоту розірвало панелі салону.

Як повідомляв Укрінформ, 5 січня в США лайнер Boeing 737 MAX 9 з пасажирами був змушений здійснити екстрену посадку через розрив панелі салону, після чого авіакомпанія Alaska Airlines тимчасово зупинила польоти на 65 літаках MAX 9.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Ливерпуль нацелился на подписание экс-игрока МЮ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua