Goodnews.ua


Байден упевнений, що не завдає шкоди репутації Америки

Июль 12
05:03 2024


Президент США Джо Байден вважає, що жодним чином не завдає шкоди репутації Сполучених Штатів навіть у випадках, коли припускається обмовок, ба більше, він висловив переконання, що його головування на саміті НАТО було успішним для США.

Про це він заявив під час пресконференції в четвер за підсумками саміту Північноатлантичного альянсу в Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

У відповідь на запитання журналіста, який звернув увагу на його помилку, коли Байден назвав Президента Зеленського «Путіним», він зауважив, що імʼя російського диктатора пролунало в контексті, що Зеленський переможе його.

Читайте також: Байден звинувачує себе за провалені дебати з Трампом й твердить, що почувався зле через хворобу

До того ж, додав Байден, він одразу виправився і потім додав пʼять інших імен.

Коли президента США запитали, чи не вважає він, що завдає шкоди репутації Америки подібними помилками, Байден відповів: «Чи побачили ви якусь шкоду нашій репутації в тому, що я очолив цю конференцію (саміт НАТО – ред.)? Ви бачили більш успішну конференцію?»

Як повідомляв Укрінформ, у четвер під час виступу на події Ukraine Compact на полях саміту НАТО в Вашингтоні Президент США Джо Байден помилково назвав Президента України «президентом Путіним», коли передавав йому слово.

Фото: The New York Times

Share

Статьи по теме

Останні новини

10 вещей, которые нельзя делать на пляже летом

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua