Goodnews.ua


Армія РФ уночі трьома ракетами вдарила по Мирнограду, десятеро поранених

Март 10
10:12 2024


Російські війська вночі трьома ракетами вдарили по Мирнограду на Донеччині, десятеро людей поранені, трьох з них госпіталізували.

Про це повідомив виконувач обов’язків Мирноградської міської військової адміністрації Юрій Третяк, передає Укрінформ з посиланням на Суспільне.

«Три ракетних влучання. Три воронки в одному місці в радіусі 20 метрів. Сильно пошкоджені десять житлових багатоповерхових будинків. Один під’їзд дев’ятиповерхівки має пошкодження такі, що для житла непридатний, потребує капітального відновлення», — сказав Третяк.

Також, за його інформацією, через ракетний удар була відключена котельня. Без опалення залишились 2088 абонентів. Наразі ремонтні бригади вже частково відновили подачу тепла.

Читайте також: ППО вночі знищила 35 із 39 дронів-камікадзе, якими атакувала РФ

Крім того, пошкоджень зазнала теплотраса та колектор. Фахівці встановлюють ступінь пошкоджень та необхідні ремонтні роботи.

«Поранення дістали десять осіб цивільного населення — це мешканці будинків. Госпіталізували трьох людей, одного з них до Покровська. Іншим надали медичну допомогу, лікуватись будуть амбулаторно», — поінформував Третяк.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська протягом дня 9 березня обстріляли з артилерії низку населених пунктів Донецької області. Зокрема внаслідок удару по Часовому Яру загинув 46-річний чоловік.

Фото: Суспільне Донбас

Share

Статьи по теме

Останні новини

Матвиенко — лучший игрок матча Болонья — Шахтер в Лиге Чемпионов

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua