Goodnews.ua


Андрій Шевченко вручив золоті медалі молодіжній команді київського «Динамо»

Август 06
18:33 2024


У столичному в Будинку футболу відбулася урочиста церемонія нагородження молодіжної команди київського «Динамо», яка під керівництвом ексгравця збірної України Ігоря Костюка стала переможцем чемпіонату України (U19) сезону-2023/24.

Як інформує пресслужба Української асоціації футболу (УАФ), у церемонії нагородження взяв участь президент УАФ Андрій Шевченко, передає Укрінформ.

«Перш ніж ми перейдемо до нагородження, я хочу подякувати нашим захисникам та захисницям, що боронять нашу країну і завдяки яким ми можемо грати у футбол в Україні і проводити такі церемонії. Я хочу привітати вас, хлопці, не лише з власне перемогою в минулому чемпіонаті! Я хочу привітати вас із з тим, що ви зробили правильний вибір, одягнувши футболку київського «Динамо». Футбольна школа «Динамо» відкриває великі перспективи, і я переконався в цьому на власному досвіді. Бажаю вам гідно представити клуб і країну в Юнацькій лізі УЄФА. Зіграти так, щоб ми могли знову сказати  хлопці, ви — молодці!», — сказав Андрій Шевченко.

Читайте також: Андрій Шевченко взяв участь у церемонії нагородження футболістів «Шахтаря»

Футболісти, тренери та адміністративний персонал київського клубу отримали золоті медалі та спеціальний кубок переможця чемпіонату U19.

Фото: пресслужби ФК «Динамо» (Київ).

Share

Статьи по теме

Останні новини

Сиренко обвинил тренерский штаб Фьюри в непрофессионализме

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua