Goodnews.ua


«Якщо б я ставив оцінку лише за поведінку, то була б одиниця»: скандал між Лесею Нікітюк та Владом Ямою набирає обертів

Сентябрь 11
14:05 2018

«Якщо б я ставив оцінку лише за поведінку, то була б одиниця»: скандал між Лесею Нікітюк та Владом Ямою набирає обертів
Як повідомляє replyua.net, в мережі з’явився коментар судді проекту «Танці з зірками» Влада Ями, стосовно різкої заяви Лесі Нікітюк з проханням «закрити рота». Так, відомий танцюрист зазначив, що така поведінка конкурсантки не припустима, й за її поведінку на паркеті можна сміливо ставити одиницю. Яма прокоментував і те, що поставив надто низький бал за виконання танцю, назвавши його не дуже вдалим. «Вчорашній ефір був дуже емоційним, і багато хто не стримував себе у висловлюваннях, це було схоже на тенденцію. Лайливий викрик Лесі Нікітюк звичайно не можна було не помітити. І насправді, так, я поставив низьку оцінку за не дуже вдалу самбу. Але якщо б я ставив оцінку лише за поведінку, то була б одиниця», — пише в Інстаграмі Яма.
Він зазначив, що за подібну поведінку на паркеті пару мали б давно дискваліфікувати, адже дозволяти собі подібні вислови – це неприпустимо. Яма також наголосив, що пара після третього ефіру зробить певні висновки.«Однак я все ж таки оцінив роботу і той невеликий прогрес, який пара зробила за тиждень. Але взагалі вважаю, що такі вислови не мають мати місця на шоу. Якщо б це були професійні змагання, пара була б дискваліфікована тієї самої митті. В шоу пара залишилася. Сподіваюся, вони зроблять певні висновки», — зазначив Влад.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У NASA закликали перевірити інформацію про спілкування Маска і Путіна

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua