Goodnews.ua


«Якби ви побачили як я катаюсь, ви б теж за мене проголосували»: Нікітюк в черговий раз висміяла Влада Яму

Январь 10
17:02 2019

«Якби ви побачили як я катаюсь, ви б теж за мене проголосували»: Нікітюк в черговий раз висміяла Влада Яму
Леся Нікітюк, яка ще вчора розсмішила своїх підписників катанням на лижах, не перестає дивувати новими фото з гірськолижного курорту. В своєму новому пості «богиня ламінату», як називає себе Леся, позує в лижах на фоні засніжених ялинок і гір, передає replyua.net. «Якби ви побачили як я катаюсь, ви б теж за мене проголосували. Спустилась вниз, а люди показували мені цифри 10!!! Хм, може знайти інструктора на прізвище Яма?!?», — підписала фото телеведуча. Як і попередній пост, фанати з гумором прокоментували світлину зірки.
«Я і так би проголосував, не дивлячись, як ти гоцаєш на лижах!!! Дуже гарне фото», «Лань, просто лань», «Леська, ти красива!», «Найцінніші ноги країни чекали цього фото!», «Головне зайняти впевнену, красиву позу для фото», «Стоїш, як профі», «Леся, газуй!», «Голосування відкрито. Ставимо тобi найвищий бал!!!», «Класно стоїш! Але зійди з проїзної дороги!!! Проїде п'яний, і то буде твоє останнє фото з не поломаними кістками!!!», «Багіня ламінату на снігу? Щось новеньке, а тепер як буде, багіня зими чи снігу?», «Ракета. Всі колись так починали», — коментують шанувальники.
«Якби ви побачили як я катаюсь, ви б теж за мене проголосували»: Нікітюк в черговий раз висміяла Влада Яму Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Курс валют на 23.09.2024: доллар подешевел

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua